2777
2789

سلام من امشب حالم اصلا خوب نیست روز خییییلی بدی داشتم خیانت شوهرم وفهمیدم پیام هاش وبااون زن شوهردار که بچه هم داره دیدم آدم عجیبی شدم اگه امشب چیزیم نشه قطعا معجزه هست خییییلی قربون صدقه هم رفته بودن وااااای نمیتونم باور کنم شوهرم همش میگه تقصیر توهست ودعوا زیاد داشتیم وبه اون زن گیرنده ومن خییییلی اصرار کردم اون تقصیری نداشته ولی مگه می‌شه بی تقصیر باشه؟! همش میگه آبروم ونبر...منم گفتم طلاق ومهریه هم کامل میگیرم گفت هرچی بگی اصلامیذارمش کنار ولی من میدونم دوسش داره براش کادو خریده 😭شما چی میگین شما خیانت ومیبخشین اصلا برای من توجيه نداره این کار....من بچه ندارم حمایت خانواده ام ودارم ولی ازطلاق میترسم توروخدا کمک کنيد داغونم اصلا 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

عزیزم یه لحظه به این فکر کن که بازم میتونی با همچین موضوعی که پیش اومده زیر یه سقف با همسرت زندگی کنی؟ شب کنار هم بخوابین ؟ بهش ابراز علاقه کنی ؟ خیانتش رو فراموش کنی ؟ پیاما و ابراز علاقشون بهم دیگه رو از یادت ببری ؟ واقعا میتونی ببخشی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه لحظه به این فکر کن که بازم میتونی با همچین موضوعی که پیش اومده زیر یه سقف با همسرت زندگی کن ...

وای خدانهههه نمیتونم همش جلو چشمام هست بهش گفته بود دوست دارم فقط نگات کنم...همکارش هست هرروز هم ومیبینن یه روز ندیده بهش گفته عکس بفرست دلم تنگه زود....دلم آتیش گرفته آرامبخش خوردم ولی روبه مرگم......

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
تا بچه نداری جدا شو

ندارم واصلا هم نمیخوام....حالم ازش به هم میخوره به من میگه من بهش همه چی راگفتم گفتم زندگی ماداره به بن بست میرسه...وطلاق خواهیم گرفت...الان میگه فراموشش میکنم ولی مگه میشه؟ شمابودی میرفتی؟

وای خدانهههه نمیتونم همش جلو چشمام هست بهش گفته بود دوست دارم فقط نگات کنم...همکارش هست هرروز هم ومی ...

الهی که خدا دلت رو آروم کنه...به خدا قسم خیلی ناراحت شدم برات عزیزدلم...کاش می‌توانستم آرومت کنم...عزیزم شما الان اینجوری غصه بخوری زبونم لال از بین میری... نکن با خودت اینکارو... هنوز بچه نداری ازش و خانواده ات کنارتن و میتونی ازش جدا بشی...

چه آدم کثیفیه

آره میگه تومن واینجوری کردی....آخه این چه حرفیه مگه من آدم نبودم کتک خوردم فحش شنیدم پس منم باید یه خیانتی میکردم........همش ميگه نگران آبروم هستم 

الهی که خدا دلت رو آروم کنه...به خدا قسم خیلی ناراحت شدم برات عزیزدلم...کاش می‌توانستم آرومت کنم...ع ...

مرسی گلم خیییلی ممنون اومدین تایپیکم...... ولی چیزی به مرگم نمونده همه چی داره ازجلوچشمام مثل فیلم میگذره میگه رفتم برات کادو بگیرم نشد..بعدرفته دستبند هدیه داده به زنه. کلی هم ناراحت شده بودکه چرا دستش نکرده......آخه چجوری آروم باشم....بعش گفته بود جون عزیزم زودمال خودم بشی😭😭😭😭😭😭😭

اگه میتونی یه جور خبر به شوهر اون زن برسون که به حساب زن خرابش برسه

کلی گریه کرده.....خیییلی حالش بدبود میگه کاری بعش نداشته باش نمیتونم خب آخه...امشب بهش پیام دادم گقتم خانوم فلانی همه چی رومیدونم وراحت هم نمیگذرم هدیه تون مبارک!