2777
2789

بله من

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دارین؟

بله دخترم ۶ سالشه با منه با پدرش هم هست 

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
جداشدین؟چرا؟؟ شاغلین؟بچه دارین؟

اول بگم آقا هستم.اشتباه نشه بله الان کار میکنم.بچه هم نداشتیم

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹

یکی از پسرای فامیلون جدا شده هر وقت میبینمش غمگینه 

خیلی زیاد غمگینه 

چهار ساله جدا شده 

زن سابقش هم همش پروفایل غمگین میذاره با اینکه خیلی شغل مناسب و درآمد عالی و سانتافه داره 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
چه سختیایی داره ؟

نابود شدم.احساس میکنی همه چی باختی .جوانیت هدر..نگاه اطرافیان .نیش و کنایه ها.همش میگی کاش زمان برگرده عقب.

بدان که نعمت ها و تلخیها...وسیله آزمایش اند تا سپاسگزار و ناسپاس شناخته شوند...سوره زمر آیه۴۹
خب چرا بنظرتون؟ سر چی طلاق گرفتن؟

خالم سر خیانت طلاق گرفت. میگفت با اینکه هم کار دارم هم خونه هم ماشین ولی واقعا از لحاظ عاطفی به حضورش نیاز دارم. بعدش به خاطر همین نیاز عاطفی دوباره شوهر کرد ولی نتونست درست تصمیم بگیره و گند زد و دوباره طلاق.

عمم سر اعتیاد طلاق گرفت. دیگم ازدواج نکرد. الآن بعد چند سال افسردگی گرفته از تنهایی. ارتباطشو با همه قطع کرده. دیوونه بازی درمیاره.

دوستم سر کتک خوردن از شوهرش طلاق گرفت. الآن به خاطر دوری از دخترش و حسرتایی که میخوره، کلا خودشو باخته. فقط گریه می‌کنه و میگه من فلان سال همین روزا سر زندگیم بودم. چی شد یهو همه چی خراب شد.

نوه‌ی خاله‌ی مامانم سر ناسالم بودن بدن همسرش طلاق گرفت. پاهاش پلاتین داشت چون تصادف کرده بود سه بار. باباش انقدر حرص خورد از طلاقش که دو بار سکته کرد و توی بیمارستان فوت کرد.

میشه بدونم چرا جداشدین؟

همسرم به اصرار خانوادش و تحت تاثیر اونا خواست که جدا شیم