سلام عزیزان . خانومایی که تک فرزند دارن و دیگه نمی خوان بچه دار بشن بیاین اینجا و جواب بدین . خیلی مهمه . ممنون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=705800
فروشگاه احساس خوب
شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی
از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛
feelgood.Ir
feel.wood
دختر من 9سالشه و addداره. میخوام بدونم بعد از اینهمه مدت پی گیری کسی رو میشناسی که این مشکل رو داشته باشه فرزندش؟ درمانهای نوروفیدبک یا قرص مصرف کرده باشن و جواب گرفته باشن؟
سلام شنیا جون.ممنونم عزیزم.خوشحال میشم بتونم کمکت کنم. به سلامتی انشاالله دانشگاه بره.توکل به خدا کن ...
سلام دوست عزيز ..پسرمن امسال كلاس اول رو شروع كرده در صورتيكه ب شدت براي نوشتن تكاليفش توخونه باهاش چالش دارم هم خيلي بازيگوشه هم زود خسته و بي حوصله ميشه توكلاس هم كمي حواس پرته ب دكترروانشناس كودك مراجعه كردم قرص ريتالين تجويز كرد براش ولي من بهش ندادم كمي دودلم ك كاردرستي هست يان ؟؟زمان انجام تكاليفش لجباز و پرخاشگرميشه البته ب توصيه هاي معلمش درمورد نحوه برخورد باهاش حين انجام تكاليفش عمل كردم ولي خيلي موفق نبودم ميخواستم تجربه شمارو درمورد مصرف قرص ريتالين بدونم!!ايا مصرفش رو براي پسرم شروع كنم؟؟ممنونتم
عزیزم من یه مدت خودم توی مدرسه ی غیرانتفاعی کار می کردم، به بچه ها فلسفه برای کودک یاد می دادم. اون جا با همکارانی آشنا شدم که رشته شون روان شناسی بود و در مرکز مشاوره چیمگان کار می کردن و بسیار هم با سواد بودن و در مرکزشون اختلالات یادگیری هم کار می کردن و من ازشون یاد گرفتم که چقدر اختلال یادگیری تاثیر می ذاره توی زندگی دانش آموز، شماره رو می ذارم که اگه کسی لازم داشت استفاده کنه و کمک بگیره: مرکز مشاوره چیمگان: 22367012