2777
2789
عنوان

اونایی که جوش دارن بیان

619 بازدید | 13 پست

منم شدم یکی از اینایی که ازجوش صورتش دیوونه شده😑🤦🏼‍♀️ خواستم از تجربه هایی که داشتم بگم شاید به درد شمام بخوره من همیشه با صابون ویرگو صورتمو میشورمو کلا بگم واسه پوستای چرب عاالیه پوستو روشن و خشک میکنه یه مدت هم از ضدجوش سینره استفاده کردم اونم خوب بود و جوشارو میبر چند روز پیشم کلیندامایسین خریدم ولی اصلا انگار نه انگار که اثر داره😐 بعد سفیده تخم مرغ با زردچوبه رو با دستمال زدم و بعد از شستن دیدم شاهکار کرده صورتمو شفاف کرد و خیلی از جوشامو برد ولی متاسفانه مشکل من جای جوشامه که داره دیوونم میکنه تیره و قرمز شده و زیبایی صورتمو گرفته کسی راه حلی واسش نداره؟☹️☹️ راستی بوخور هم خیلی تاثیر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید سفیده تخم مرغ و زرد چوبه چوری استفاده کردید توصیح میدید؟

عزیزم تخم مرغو اول با چنگال میزنم که سفت نمونه بعدم زردچوبه بهش اضافه میکنم و میزنم به ثورتم بعد یه لایه دستمال میچسبونم روش و بقیه تخم مرغو میزنم رو دستمال وقتی خشک شد صورتمو میشورم اگه زرد بشه صورت هم مشکلی نداره با فیس براش که بشوری کااامل میره پوستتم روشن میشه