2777
2789
عنوان

سیگنال دهی طلا

530 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها میخوام سیگنال دهی طلا داخلی رو بگیرم که بالا و پایین طلا رو واسم سیگنال بده ولی نمیدونم از کدوم پیج و یا سایت بگیرم شما جایی رو میشناسید که سیگنالاش درست باشه ؟

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اکثر کانال ها حقه باز هستند خیلی دقت کن. و اینو بدون هر تحلیلگری حتی ماهرترینشون نمیتونند صد در ...

اخه منم نمیتونم اعتماد کنم واقعا یکی دو تاشون رو دنبال میکنم ولی سر اینکه یکیشون گفت طلا میاد روی 1600طلامو رو 1800 فروختم و کلی ضرر دادم دیگه بعد این که فروختم مدام رفت بالا نتونستم طلامو برگردونم 

خب منم که همینو دارم بهت میگم. 

اره درست میگی میخواستم بخرم اشتراک دایم رو میگه 900 ولی پشیمون شدم