2777
2789
عنوان

کیا بهشون خیانت شده و بخشیدن؟

606 بازدید | 19 پست

پارسال همسرم کرونا گرفت و منم مرخصی گرفتم ازش مراقبت کنم صبح خواب بود داشتم براش سوپ درست میکردم ک پیام روی واتساپش اومد از مستاجرمون و سلام عزیزم کجایی دلم برات تنگ شده و کلی قربون صدقه 

من خر هم در جوابش یه علامت سوال فرستادم ک زنه فهمید شوهرم پشت گوشیش نیست گفت ببخشید اشتباه فرستادم 

خلاصه یجور ماسمالی کردن و منم دیگه کشش ندادم 

اما از اون روز نه تنها یادم نمیره و باورنمیکنم بلکه هرچند وقت یبار میاد تو ذهنمو دیوونه میشم 

اصلا فکر نمیکردم شوهرم اینکارو کنه اصلا سمت گوشیش نمیرفت 

ولی نمیتونمم باور کنم که بینشون چیزی نبوده و این موضوع همش عذابم میده 

زنه ۲ تا بچه و شوهرم داشت ولی شوهرش زندان بود

کاش اون علامت سوال رو نفرستادم دستشون رو میشد حداقل طلاق گرفته بودم الان روانم اروم شده بود 

فکر اینکه شوهرعزیزم یک روز بهم خیانت میکرده دلمو آتیش میزنه

لایک نکنید خوشگلا💜

خیانت شد بخشیدم البته چون کسی پشتم نبود باردارم بودم مجبورشدم البته حق طلاقو گرفتم 

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه همسایه داشتیم خونه قبلیمون

اون بنده خدا که رفت مچ شوهررو تو خونه خودش با زنه گرفت

دوتا بچه داشت بخاطر بچهاش وایساد

یه معلمم داشتم اونم شوهرش دو سه بار خیانت کرده ولی این دیگه سر شده ، اینم دوتا بچه داره بخاطر بچهاش مونده بعد شوهره هنوزم به هیزی معروفه تو شهرمون

وااای چقد خیانت درد بدی به قلب میزنه حتی فکرشم روانیم میکنه من شاید بتونم با هرچیزی کنار بیام اما خیانت نه خیانت بکنه صد در هزار طلاق میگرم 

منم الان به شوهرم شک دارم ولی خدا به سر شاهد که اگه بفهمم خیانت میکنه میرم پشت سرمم نگا نمیکنم 😭😭

الهی بمیرم برا حالت 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
خب خیلی راحت میتونستی سردربیاری بعدش ریزمکالمه میگرفتی خب 

شایدم خودم نخواستم ادامه بدم 

خواستم باور کنم سوتفاهم بوده 

زندگی و شوهرمو خیلی دوست داشتم

لایک نکنید خوشگلا💜