2777
2789
عنوان

بلیچینگ دندان

282 بازدید | 13 پست

هزینش چقدره 

بعد اگه بخام 4تا دندون جلوم و کامپوزیت کنم حدودا چقد میشه

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

ببچینگ جالب نیس سریع رنگش برمیگرده 

من انجام دادم ۳۶۰۰ درمطب۳۸۰۰ هم درخانه کلا چرته انگار موقتیه جفتشو انجام دادم البته بیشتر بستگی به شهرت داره 

:):)     :)              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپوزیت و بلچینگ فرق دارن  کامپوزیت هردندان ۱۵۰۰  تهران شوهرم پرسیده بود ۱۰۰۰ تومن  ...

میدونم دوتا سوال جدا بود

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
ببچینگ جالب نیس سریع رنگش برمیگرده  من انجام دادم ۳۶۰۰ درمطب۳۸۰۰ هم درخانه کلا چرته انگار موقت ...

بعدش رنگ دندان ها زرد تر شد؟ دندان پزشک به من اینجوری گفت و حاضر نشد برام انجام بده

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
بلیچینگ نکن دندونات داغون میشه...کامپوزیت بستگی ب جایی ک میری داره ولی دوستم انجام داده بود ۱دندون ۲ ...

میگن دندونات از زیر خراب میشه سنت پایینه

میگن دندونات از زیر خراب میشه سنت پایینه

ببین بلیچینگ مث این میمونه ک وقتی ی سینک ظرف شویی وایتس میزنی چقد براق و قشنگ میشه ولی ب مرور هرچی میکروب و چرکه ب خودش جذب میکنه دوباره باید وایتس بزنی حالا اینو رو دندون تصور کن ک مینا کلا تعطیل ...ب خاطر همینم هس ک ارزونه موقتیه کلا

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

بعدش رنگ دندان ها زرد تر شد؟ دندان پزشک به من اینجوری گفت و حاضر نشد برام انجام بده

نه زردتر نشد 

مثلا من بلچینگ در خانه رو دارم شب ک میزارم رو دندونام روز بعد خیلی حساس میشه اصلا نمیشه حتی یه چیپس خورد 

ولی برای جشنی عروسی چیزی آدم استفاده کنه خوبه 

تقریبا یک درجه روشن شده 

قبلا به شدت زرد بود الان عادیه تقریبا

:):)     :)              

من دیروز پرسیدم از دکترم گفت ۹تومن

هر واحد کامپوزیت هم ۳/۵۰۰

بندرعباس هستم البته

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من دیروز پرسیدم از دکترم گفت ۹تومن هر واحد کامپوزیت هم ۳/۵۰۰ بندرعباس هستم البته

چخبرشونه

چخبرشونه

والله هر کی هر چقد دلشون می‌خواد رو میگه مردم هم که چاره ندارن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید