2777
2789
عنوان

بچه ها کسی مثله من افسرده بوده؟

68 بازدید | 8 پست

بچه هاکم حرف شدم اصلا حرف نمی‌زنم همش فکرمیکنم میخام بمیرم یا بیماری دارم یا یه اتفاقی میوفته اظطراب دارم وقتی هم یه لحظه خوب میشم دوباره برمیگرده خوابمم نمیبره انگار تو دنیای دیگه ایم سه روزه دارم قرص میخورم اینجوری شدم از سر پانیک اینجوری شدم ک فکرکردم دارم سکته میکنم از اونجا اظطراب گرفتم قرص خوردم که اونم انگار شرایطمو بدتر کرد پنج روزه الان اینجوریم.اصلا همش اظطرابم فقط دوس دارم چشمامو ببندم کسی مثله من بوده خوب شده باشه؟؟

قرص چی میخوری عزیزم؟؟ 

قطعش کن خب 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اس سیتالوپرام قبلانم می‌خوردم می‌ساخت بهم الان هنوز اثرنکرد چندروزه میخورم 

نمیدونم عزیزم 

من خودم قبلا اینطوری بودم 

ینی از 7 سالگی اینطوری شدم تا 19 سالگی اینطوری بودم 

بعد خیلی ناگهانی انگار فهمیدم کجام 

دنیا کجاست چجور جائیه ولی خب الان نصف نصفم ینی 50 درصد اینجام 50 درصد تو یه دنیای دیگه م منم نمیدونم باید چیکارکنم ولی خب راستش من دوست ندارم از این دنیایی که هستم با اضطراب هاش و بی خوابی هاش دست بکشم خودمم نمیدونم چرا...... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حالت رو درک میکنم منم همینطور م  سعی کن خودت رو سرگرم کنی با ورزشی مطالعه ای چیزی

خودمم سرگرم میکنم میرم اینور اونور ولی اظطراب باهام هس عمش فکرمیکنم میخام یه کاریم بشه همین منو از پادراورده 

من بخاطر قرص اینحوری شدم 

خب اگه برا قرصه چرا مصرف تونو قطع نمی‌کنید 

شاید بهتون نمیسازه به دکترتون بگید حتما 

احتمالا باید قرص تونو عوض کنید