2777
2789
عنوان

دوستای کرمانشاهی

72 بازدید | 12 پست

سلام دوستان،من با یه پسر کورد کرمانشاهی توی رابطه و هیچی از رسم و رسوماتشون نمیدونم.

میشه از رسم و رسومات مردم کرمانشاه بگید؟ از اعتقادات، فرهنگ یا هر چی که میدونید 🤗

والا چیز خاصی نیست

مثلا جهیزیه رو توافقی دختر و پسر تهیه میبینن

خرج نامزدی و عروسی باپسره

عقد بادختر

مهم اینه گیر خانواده خوبی بیفتی

رسم عجیب و غریب نداریم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا چیز خاصی نیست مثلا جهیزیه رو توافقی دختر و پسر تهیه میبینن خرج نامزدی و عروسی باپسره عقد باد ...

مرسی عزیزم بابت نظرتون. عروسی ها چه جوریه؟ و اینکه میشه از فرهنگ ها بگید؟ 

مرسی عزیزم بابت نظرتون. عروسی ها چه جوریه؟ و اینکه میشه از فرهنگ ها بگید؟ 

عروسی هامون مختلط

فرهنگ خاصی نداریم

دقیق چی میخوای بدونی؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
والا چیز خاصی نیست مثلا جهیزیه رو توافقی دختر و پسر تهیه میبینن خرج نامزدی و عروسی باپسره عقد باد ...

من حتی خود پسر رو نمی‌شناسم چه برسه خانوادش. فقط یکم پسره رفتارش دو قطبی هست و این منو می ترسونه ولی از یه طرف دوسش دارم😔

من حتی خود پسر رو نمی‌شناسم چه برسه خانوادش. فقط یکم پسره رفتارش دو قطبی هست و این منو می ترسونه ولی ...

خوب باید زیاد زمان بدی،تا اخلاقش کامل دستت بیاد

خودت رو هم گول نزن اینکه بگی بعدا درستش میکنم،کاملا اشتباهه

موفق باشی

مثلا هیچ رسم و رسومات خاصی هست؟ که توی جاهای دیگه ممکنه نباشه

بعید میدونم،همه چیز رو ساده میگیریم

حالا یه وقت شلوغ تاپیک بزن،بیشتر راهنماییت میکنن