دختر_برفی۸۰ مدیر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 858 عنوان شما هم شوهراتون... | مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 36 پست هی دم به دقیقه میگه مادرم خیلی دوست داره مادرم عاشقته و مادرم فلانبخدا دارم کلافه میشم روزای اول میگفتم منم دوستش دارمیا میگه منو بیشتر دوست داری یا مادرمو دیگه خیلی کلافه شده بودم گفتم هیچ کدوم🤦♀️😶🤣 1402/02/22 | 17:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29302 آخی 🥺 💔💔💔 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
مامان_دودل5 عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4825 آهااااا🤣🤣🤣یه لحظه ترسیدم گفتم نکنه واقعا خطریه🤦♀️🤣 آره شوخی میکنه طفلک ببین حتماواکنش نشون میدی که باز تکرار میکنه یه بار دیگه که گف هیچ واکنشی نشون نده یه لبخند بزن و تامام خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15870 بهم میگه خیلی داری باهاش حال میکنی هاا🤦♀️🤣🤣🤣 واا تو چه حوصله ای داری.. من بودم پشتم( ب اسن) میکردم بهش و محل سگ نمیدادم دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
دختر_برفی۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 858 ببین حتماواکنش نشون میدی که باز تکرار میکنه یه بار دیگه که گف هیچ واکنشی نشون نده یه لبخند بزن و تام ... این روزا دقیقا همین کار رو دارم میکنم
مامان_دودل5 عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4825 این روزا دقیقا همین کار رو دارم میکنم افرین حتما جواب میده خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍