2777
2789

دخترم ۳ روزه گرفته دکتر براش سرم و امپول ضد تهوع و شربت سفکسیم و تب بر نوشت ،داره میخوره شربتا رو ،ولی بازم تهوع  و استفراغ (ببخشید)داره چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره اش باید بگذره 

دکتر دختر من گفت 

مرغ پخته بدون ادویه 

سوپ مرغ 

گوشت و پلو 

ماست و پلو فقط بده 

میوه هم سیب و موز کال 

با ا ار اس مرتب بعد از هر دفع بهش یه فنجون بده 

یعنی کار سرم میکنه خیلی خوبه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

چون تا ویروسه دفع نشه خوب نمیشه خواهر منم گرفت ۵روز درگیر بود . ببین پودر کیدی لاکت بگیر بریز توماست کم چرب بده روزی دوبار بخوره عالیه شکمشو جمع میکنه . پنتاژلم برای اسهاله اونم پودره عالیه این دوتا باهم بدی شکمش جمع میشه . اب سیبم بگیر قاشقی بده بخوره. من دخترم چندسال پیش ۱۵ روز بیمارستان برای اسهال استفراغ بستری بود اخرم اوردمش خونه بردم دکتر تهران اینا داد خوب شد. شربت مترونیدازولم داد اونم عالیه

ا ار اس  اماده ایش بهتر هست  مثل دلستر داروخونه ها دارن اب گاز دار هست 

پدی لاکت 

دیسکلومن برای دل درد اگه درست نوشته باشم 🤦‍♀️

زینک

ازیترومایسین تا ۵ روز 

اینا رو یادمه 

برای تهوش یادم نیت اسمش چی بود 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
چون تا ویروسه دفع نشه خوب نمیشه خواهر منم گرفت ۵روز درگیر بود . ببین پودر کیدی لاکت بگیر بریز توماست ...

میشه عکس نسخه یا داروهای که دکتر تهران داد اسمش رو بنویسی یه عمر دعات میکنم

میشه عکس نسخه یا داروهای که دکتر تهران داد اسمش رو بنویسی یه عمر دعات میکنم

ببین گلم اگه بالا دوساله بچه پودر کیدی لاکت اگه زیر دوساله شربت پدی لاکت بهش باید بدی . پودرش عالیه توماست کم چرب تو ابمیوه ام میشه ریخت . پودر پنتاژلم داد اونم با ابجوش باید قاطی کنی شکمو سفت میکنه . شربت مترونیدازول من دخترم از بعد اون جریان هروقت اسهالو حالت تهوع میگیره اینا بهش میدم روز دوم حالش بهتره .شربت مترونیدازولم برای میکروب دلو روده هست . 

دخترم اصلا میل به هیچی نداره،چیزیم میخوره در حد دو سه قاشق بعد میاره بالا

باید اول شربت یا قرص حالت تهوع بهش بدی که بالا نیاره . من خواهرم بعد سرم زد بازم بالا اورد مادرم دوباره بردش دکتر دوباره سرم زد