2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از پاسخگویتون ، دخترم ۴ ترم کانون بوده الان میخوام اونجا آنلاین ثبت نامش کنم ، به نظرتون خوبه ...

من پسرم رادتایم می رفت یک ترم رفت ایران اروپا آنلاین وبراش واقعا سخت بود برگشتیم جای اولمون

من پسرم رادتایم می رفت یک ترم رفت ایران اروپا آنلاین وبراش واقعا سخت بود برگشتیم جای اولمون

پس همون کانون بزارم ؟ چون ما تهران نیستیم شهرمون آموزشگاه خوب نداره ، فقط کانون هست 

پس همون کانون بزارم ؟ چون ما تهران نیستیم شهرمون آموزشگاه خوب نداره ، فقط کانون هست 

والا ماکه تهران هم هستیم آموزشگاه خوب پیدا نمی کنیم مگه اینکه خصوصی بگیری من پسرم همه چیش خوبه ولی چون ذاتا کم حرف هست تو زبان هم مکالمه ی خوبی نداره متاسفانه حالا میخوام سال بعد یک کلاس مکالمه ی خصوصی براش بذارم

والا ماکه تهران هم هستیم آموزشگاه خوب پیدا نمی کنیم مگه اینکه خصوصی بگیری من پسرم همه چیش خوبه ولی چ ...

پس این ترم هم کانون میزارم چون دخترم از سخت گیری خوشش نمیاد