2777
2789
هست  ولی  کدومشون  دلی  رفته سمت امام زمان؟   یه قدم برا  ظهور کاری ان ...

آخه هر چی ام دعا میکنیم که لااقل حتی یکیش مستجاب نمیشه که ادم دلش قرص تر و ایمانش قویتر شه،همش میگن اگر سصلاح باشه مستجاب میشه اگرم نه که...حالا که هر چی که صلاح باشه خودش پیش میاد پس کلا دیگه چرا دعا کنم که ناامیدتر شم....الان اینهمه مومن برای ایشون دعا میکنن ظهور کنه،میدونین از کی تاحالا این روال ادامه داشته تا الان؟پس جواب این دعاها کو؟

بنظرم نباید خوشبختی،ارامش سعادت و...رو به ظهور ایشون گره بزنیم،باید آگاهی بشریت بالاتر بره باید مطالعه کنیم باید تواناییهای خودمونرو بشناسیم،باور کنید همش دست خودمونه،،منجی در آینه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتراما واسم سواله نه اینکه،...ایشون باید برای اینهمه گرفتاری و بی ارامشی ما دعا کنن،نمیدونم والله م ...

ما دعا میکنیم که ظهور کنه چون ظهور اقا کلید رهاییی از همه مشکلات هست 

ما به ظهور و خود اقا احتیاج داریم 

فقط دعا هم کافی نیست ترک گناه هم باید کنیم هم در عمل و گرفتار باید واری کنیم که زمینه ساز ظهور بشیم

ظهور اقا بلاخره اتفاق میوفته مهم اینه ما کجای ظهور باشیم جز یارانش یا نه

کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان‌ وَانْصُراني‌ فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚
میدونی عزیزم تو قرآن خدانوشته من اندازه نقطه پشت هسته خرما به کسی ظلم نمیکنم مگراینکه اعمال خور شما ...

دقیقا

کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان‌ وَانْصُراني‌ فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚
باید اعتقاد داشته باشی قلبی  یکی حاجتام حاملگی دختر خالم بود ۶سال دوا ودکتر رفت دیگه گفتن باید ...

عزیزم یه چیزی بگم باور کنین من بچه دار نمیشدم یکسال بود شوهرم قبلا بیضه اش آسیب دیده بودخیلی میترسیدیم مامانم نظر کرد خدابه من بچه بده سوم شهادت امام حسین آش نذری بپزه و پخش کن سال ۹۶ دقیقا همون روزی که آش روپخت وپخش کرد دخترم بدنیااومد یعنی بعدازظهر که کار نذری تموم شد من رفتم بیمارستان ساعت ۹ شب دخترم توهفته ۳۷  بدنیا اومد ،  امسال هم که محرم گذشت پسرم ۷ ام شهادت امام بدنیا اومد بزرگترین معجزه زندگیم بچه هام بودن 💚💚

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

مگر نمیگن الان هست،خودشون میبینن اینهمه ظلم و دروغ و ستم و ریا و...رو؟مگر خبر ندارن اینهمه افسردگی،خ ...

وقتی مردم این همه بی بندوبار و بی اعتقاد شدن چبکار کنه

بعدش امام زمان بدون اجازه خدا که کاری نمیکنه

ما الان مثل مردم کوفه هسیم داریم‌ امتحان میشیم امام زمان اخرین ذخیره الهی هست خدا که نمیتونه همینطوری بفرسته شاید خدانکرده شهید بشند مثل امام حسین 

مگه مردم کوفه نامه نفرستادن برای امام حسین ولی بعدش در جنگ کمکش نکردن بهد شهید شدن

از کجا ماهم مثل مردم کوفه نباشبم؟ بخاطر پول لخاطر ترس یا هرچیزی بهدن امام زمان رو تنها نزاریم؟

پس اول باید امتحانمونو پس بدیم و مردم همه قشر ها در اخرالزمان غربال میشند یاران امام معلوم میشند بعد ظهور اتفاق میوفته

😐😐چه تاپیک عجیبی  

چی عجیبه الان؟؟؟

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

اره دیگه منم منظورم همینه

امضات✅

😐😐چه تاپیک عجیبی  

الان اگرمثل بعضی ها تاپیک میزدم تابستون نمیخام روسری سر کنم دستمال سر ببندم خوبه یا کلاه بذارم عجیب نمیشد اون موقع 

وقتی مردم این همه بی بندوبار و بی اعتقاد شدن چبکار کنه بعدش امام زمان بدون اجازه خدا که کاری نمیکنه ...

چه عرض کنم والله،بحث و سوال خیلی زیاد هست،هیشکی از کار خداوند سر درنمیاره،...ممنونم که وقت گذاشتین،

خدا خودش همه مردم دنیا رو به بهترین سرنوشت و بهترین مسیری که ازمون انتظار داره هدایت کنه ان شاالله.

ما دعا میکنیم که ظهور کنه چون ظهور اقا کلید رهاییی از همه مشکلات هست  ما به ظهور و خود اقا احت ...

آره والله یه جوری میگن امام زمان به مانظر نمیکنه و صدای ما رو نمیشنوه آدم میمونه چی بگه امام به کی نظرکنه فساد وبی بندوباری و بدحجابی وچشم وهم چشمی دنیارو پر کرده ، امام که سهل من شرمم میشه به بعضی ازاین خانما نگاه کنم با اون وضع شون ، حالا امام چجوری نظر کنه به کی نظر کنه ؟ بمیرم برات آقای غریب و تنها🥺🥺

دعای فرج آقا امام زمان💚

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ، وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ، وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ، وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى، وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَ الرَّخَاءِ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِیباً، کَلَمْحِ الْبَصَرِ، أَوْ هُوَ أَقْرَبُ، یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ، اِکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ، وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ، یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَهَ السَّاعَهَ السَّاعَهَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ  🙏💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین 💖

اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین 💖

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

دعای فرج آقا امام زمان💚 إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ، وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ، ...

خیلی عالی ممنونم عزیزم 🌷🌷🌷🌷😘