2777
2789
عنوان

یه رمان‌ کسی اسمشو میدونه

40 بازدید | 3 پست

چند سال پیش یه رمان خوندم دنبال اسمشم

راجب یه دختری بود اسمش فکر کنم دریا بود که مامانش مرده بود و باباش معتاد بود عاشق پسر همسایشون بود و پسره هم دوسش داشت

اما بابای دریا اونو میفروشه به یه پیر مرد پولدار و پسر اون پیرمرده برای اینکه این اتفاق نیوفته به زور عقدش میکنه دختره رو و دریا از پسره که سنشم پایین نبوده بدش میاد

و همش ساز مخالف باهاش میزنه میگذره تا دریا به پسره علاقه پیدا میکنه و حامله میشه اما وقتی میرن شمال لب دریا نصفه شبی بابای پسره به پسره یه قرص میده به عنوان مسکن و میکشتش دختره ام بچش سقط میشه و آخرش با همون پسره که عاشقش بود ازدواج میکنه 

مدرسه که میرفتیم هربار که دفتر مشقمون رو جا میذاشتیممعلممون میگفت «مواظب باش خودتو جا نذارى»و ما میخندیدیم و فکر میکردیم نمیشه خودمونو جا بذاریمبزرگ که شدیم بارها و بارها یه قسمت از خودمون رو جا گذاشتیم،توى یه کافه،توى یه خیابون،توى یه خاطره …

با اجازه اسی اگه میشه اسم یه رمانم به من بگید

پسره اول داستان با تصادف کشته میشه برادر بزرگترش دنبال علت قتلش میگرده میفهمه معتاد بوده برادرش رمانم تکین حمزه لو نوشته

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

با اجازه اسی اگه میشه اسم یه رمانم به من بگید پسره اول داستان با تصادف کشته میشه برادر بزرگترش دنبا ...

اسم هیچکدوم از شخصیت هارو یادت نیست؟

مدرسه که میرفتیم هربار که دفتر مشقمون رو جا میذاشتیممعلممون میگفت «مواظب باش خودتو جا نذارى»و ما میخندیدیم و فکر میکردیم نمیشه خودمونو جا بذاریمبزرگ که شدیم بارها و بارها یه قسمت از خودمون رو جا گذاشتیم،توى یه کافه،توى یه خیابون،توى یه خاطره …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم هیچکدوم از شخصیت هارو یادت نیست؟

فکر کنم اسم برادر بزرگه آرش بود

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر