2777
2789
عنوان

دوستان سوال دارم درمورد حلال و حرام لطفا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست

اگه همسرت راضی نباشه صحیح نیست اما خب بازم ما قطعی نمیدونیم زنگ بزن از مشاورهای مذهبی بپرس

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ضمن تو دین ما کادوهای چشم روشنی که میدونید اونا رو به بچتون دادن واقعا مال بچتونه و اجازه ندارید بهش دست بزنید. مگر این که براش خرج کنید. یا پس انداز کنید.

یا این که کلا بدونید اوردن واسه شما نه واسه بچتون

مبگه ۱ تومن داده بدم پدرم  من ۲ تومن دادم

خب استارتر اینطوری باشه گناهی نداره

تو از پول بچه خودت بهشون دادی

حالا شوهرت با ۱ میلیون میخواسته چیکار کنه مال همچین بزرگی نبوده ک بگیم زندگیش از این رو به رو شد تو یه کار گنده کردی بهش نگفتی

مهم نیست بابا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نمیدونم ولی بنظرم مشکلی نداره اون پول مال شوهرت نبوده چشم روشنی بوده که بقیه دادن به شوهرت ربطی نداشته وضمنااینکه شماهم ازاون خونه حقی داری فرضاسهم خودت بوده.حالامردباشه میگن چه عیب داره دلش خواسته به پدرش کمک کرده

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
وات؟؟؟؟؟؟ غصبی؟ ینی بچه دیگه مال مادرش نیست؟؟؟؟؟  ۱ تومن از کادوهای  بچه خودش برداشته  ...

چه ربطی داره رضایت همسر هم مهمه همه جا چون میگند ناراضیه اگر بشنوه بچه مال هردو هست نه فقط مادر

در ضمن تو دین ما کادوهای چشم روشنی که میدونید اونا رو به بچتون دادن واقعا مال بچتونه و اجازه ندارید ...

واقعا؟؟؟

اون وقت کجای دین گفته؟

من کادو ها رو برای خودم طلا خریدم به نظرم برای ماست نه بچه

چون قبلا با پول خودمون کادو بردیم الان جاش میارن

زیادی سخت میگیرید دیگه  زندگیو زهر مار نکنید ب خودتون 

مگه شما کُلفتین؟ ک حتی واسه ۱ تومن  پول باید جواب پس بدین 

گیرم ک چنین کاری  درست نباشه 

میتونید  بعدا  پول بذارید جاش و ب همسرتون چیزی نگید وقتی میدونید واکنش نشون میده  

اون چیزی ک من از اسلام فهمیدم   میانه رو بودنه نه افراطی بودن 

🍒🍹
چه ربطی داره رضایت همسر هم مهمه همه جا چون میگند ناراضیه اگر بشنوه بچه مال هردو هست نه فقط مادر

قرار نیست چون همسر اهل کار خیر نیست   مام مثل اون باشیم 

فک کنم شماها دیگه افراطی هستین

🍒🍹
قرار نیست چون همسر اهل کار خیر نیست   مام مثل اون باشیم  فک کنم شماها دیگه افراطی هستی ...

نخیر موضوع اصلا کارخیر نیست اصلا

خانم بدون اجازه ازهمسرش پول داده به مادرش موکت خریده انداخته ومیدونه که همسرش ناراضیه و عذاب وجدان گرفته الان

ما افراطی نیستیم منطقی وواقع گراهستیم

واقعا؟؟؟ اون وقت کجای دین گفته؟ من کادو ها رو برای خودم طلا خریدم به نظرم برای ماست نه بچه چون قب ...

گفتم که گلم. بستگی داره به این که خودتون بدونید واسه کی اوردن. فرضا تو تولد بچهتون اسباب بازی میخرن یا پول میدن و شما میدونید اینا مال بچتونه دیگه نباید بهش دست بزنید. اما چشم روشنی و... بستگی داره به نوع نگاه هر کس. اگه میدونید واسه شما اوردن و بقول خودتون جای پولایی که برید میتونید استفاده کنید.

اگه خیلی برات مهمه زنگ بزن دفتر مرجعت بپرس

واجب شد از مرجع تقلیدت بپرسی و ما رو هم در جریان بزاری چون من فکر میکنم شما زایمان کردی پس کادو برا ...

پرسیدم میگن حرامه چون کادو بچه هرچنددست من بود دراصل متعلق به ولی بچه هست 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

واقعا؟؟؟ اون وقت کجای دین گفته؟ من کادو ها رو برای خودم طلا خریدم به نظرم برای ماست نه بچه چون قب ...

آره مال مادر بچه س 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.