2777
2789

بچه ها من کارمند بانک شدم حالا الانک باید ب خیلیا شیرینی بدم هیچ این اصلا مهم نیست همه میگن وام بده یعنی ضامنشون بشم الانکه نمیشه اما بعدا ک میشه همه میخوان زنبیل بذارن و یکیشون خیلی واسم عزیزه اما وضع مالی اوکی نداره احتمال اینک یبار بتونه قسط بده یبار نده هست نمیخوامم ب روش بیارم ک تو ممکنه نتونی قسط بدی ب نظرتون بهترین چیزی که میتونم بگم چیه؟ همرو راحت میگم نه اما این یکی فرق داره میشه بدونم شماها چی میگفتید اگ جای من بودید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم🥰  ان شاء الله تا اون موقع فکرای خوبی به ذهنت میرسه  دوستان هم درک میکن ...

مرسی عزیزم این به زور میخواد ازم قولشو بگیره ک بعدا بگه قولشو دادی بعد ک الان گفتم فعلا نمیشه حس کردم ناراحت شد وای ب حال اینک بگم ضامن نمیشم

همین الانم من یه نفر میشناسم لنگه وامه  میتونه هم پرداخت کنه ولی ضامن پیدا نمیکنه، مگه چی میشت ...

دآرم میگم این هم نهایت چند ماه رو بتونه خودش قبول نداره ولی خب من وضع زندگی طرف رو میبینم دیگ بدون اینک ناراحتش کنم نمیخوام ضامن بشم چون اینجوری هم ممکنه نتونه بده و منم نتونم چیزی بگم هم بقیه هم توقع میکنن