2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من چهر روز بود که رفته بود تو ده ماه درآورد تا13ماهگی اگه درنیاورد بعدش باید علتش بررسی بشه درمیاره عجله نکن
اللهم عجل لولیک الفرج.... آمین وصیت کرده ام بعد از مرگم همراه من دو تا فنجان چای هم دفن کنند!! شاید صحبت های من با خدا به درازا کشید... بهرحال دلخوریها کم نیست از بندگانش... همانهایی که بی اجازه وارد شدند بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند!
ایرادی نداره تایکسال قطره هاشو مرتب بده
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
روزی ده دقیقه هم در معرض افتاب باشه خیلی خوبه
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
پسر من جشن تولد یک سالگی و جشن دندونیش یکی شد تا یکسال طبیعی هست ولی بعدش ازمایش D3میدن
زندگیم خوب است...چقدر بی انصافم! این زندگی عالیست! کنار همسری پر از مهر! عاشقش هستم! عاشقم هست... خدا را شکر! خدارا شکر...
پسر من 9 ماهگی اولیش و یه هفته بعد دومیش رو درآورد بعدش دوباره 6 ماه بعد یهو 4 تا دندون بالاییش باهم زد بیرون نگران نباش هرچی دیرتر دربیاره دندوناش بهتر میشه
خدایا شکرت پسر گلم سالم به دنیا اومد... همـــــــــــــــــــه مامانای منتظر رو به آرزوشون برسون
هرچی دیرتر بهتر
اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین.....خدایا خودت محافظ نینی تو دلم باش...