2777
2789

اومدن خواستگاری برگشتن دباره اومدن برای بله برون و عقد اینا؟ یا تو چند روز خلاصه شد؟ 

بعد خانواده شما یا اونا کی پاگشا کردن و دعوت کردین یا کردن

لطفا یه توضیح بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای داداشم یه جلسه داداشم و مامان بابام و یکی از بزرگای فامیل رفتن خاستگاری. صحبت های اولیه که شد زنگ زدیم بله دادن. بعد یکی دو هفته رفتیم برای بله برون‌. بعد از یکی دو هفته داداش و مامانم و زندایی و بابام رفتن برای خرید عقد. یعد از چند روز هم همگی رفتیم برای جشن عقد. همون برای عقد که رفته بودیم دیگه مهمونی دادن و شام و این چیزا. یکم بعد از عقد هم ما خانواده عروس رو همشون رو دعوت کردیم اومدن. 

یعنی همون شب خواستگاری انگشتر اینا آوردن؟ برای عقد اومدن شما شام یا ناهار دعوت کردین ؟

اره همون شب خواستگاری 

انگشتر اوردن

ما تعارف شام کردیم اما خودشون رفتن هتل