2777
2789
خوش بحالت کاش من جات بودن

وا ... من الان حاملم هر تکونی میخورم فک میکنم یعنی افتاد یا هنوز اون توا حالم‌که بهم میخوره دلم آروم میشه یزره که انگار هنو هستش  دستم و می زارم روش از حالا باهاش حرف میزنم هزار چهره تو ذهنم تصور کردم هزار صورت دادم برادرم ترکیب چهره منو باباش و ساخت تو کامپیوتر ببینم چه شکلیه دختره پسره ... اوه ...شوهرمم میخنده میگه پس چرا مثل اردک راه میری امروز اومدم خونه مادر شوهرم خونشان پله داره شوهرم نشاندم رو تخته کشید بالا نگو ازی حرفا خدا قهرش میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها بچه دوست دارن بعضی هام دوست ندارن .دیگه چرا ی سریا نظرات خودشون و تحمیل میکنن 

ک مثلا بچه خوبه وای بچه بیار ووو آی بچه 

انگار ما چه گلی ب سر پدر مادرامون زدیم جز دردسر چی داشتیم براشون

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

مردم دعا میکنن نازا نشن تو میخوای نازا بشی همینی هم‌که هستی خداروشکر کن 

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
اتفاقا به نظر من یکی از علت های افسردگی بعد زایمان همینه که فکر می کنند بعد بچه دار شدن دنیاشون گلست ...

من هنوز ۲۰سالم نشده ولی خیلی اعصابم ضعیفه تا ی جایی میریم ی بچه ای جیغ میزنه میره تا عمق گوشم فکر کنم بهتره هیچوقت ازدواج نکنم 

اون بچه بدبخت هم به این دنیا نیاد بهتره اینجا هیچ چیز خوبی نداره

الهی شکررررر جان دلم امیدوارم به خدا که سالم و سلامت بغل بگیری کدوم شهر هست دکتر 

تهران سعادت اباد روبروی پاساژ اوپال طبقه سوم داروخانه . داروخانه چراغ چشمک زن سبز داره بری میبینیش . خدا از دهانت بشنوه .‌من فکر میکردم بتام مثبت شه دیگه تمومه الان همش ذوق دیدن دستا و لبهای کوچولوشو دارم❤❤❤❤❤

من هنوز ۲۰سالم نشده ولی خیلی اعصابم ضعیفه تا ی جایی میریم ی بچه ای جیغ میزنه میره تا عمق گوشم فکر کن ...

منم اعصابم ضعیفه با سرو صدا سردرد میگیرم ولی خداروشکر بچم خیلی آرومه خدا خودش کمک میکنه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

وای عاشق خودت و حرف زدنت شدم. 

استارتر اگه می دونی حس درونی ات علاقه ای به بچه نداره، بچه نیار! وگرنه دیگران به مرور با حرف هاشون تو رو می فرستند تو راهی که دوست دارن، بعد چند سال هر روز که از خواب بیدار می شی با خودت می گی من اینجا چیکار می کنم، بین این بچه هایی که از صبح تا آخر شب همه وقت و انرژیت می گیرن و در نهایت هیچ کسی ازت تشکر نمی کنه چون وظیفه ات هست!  تهش می گن می خواستی بچه نیاری الانم که آوردی دَندت نرم باید همه این کارها رو براش انجام بدی! 

من مادرشوهرم بیچارم کرد بس که می گفت بچه بیارین من نوه ام می خوام ببینم!  چند وقت بعد بچه آوردنم یه جنگ جهانی راه انداخت و رفت دنبال زندگیش، الانم خودش با نوه دختریش سرگرم کرده! 

یعنی اگه بچه خواستی برای دل خودت بیار ، نخواستی هم کاری به حرف هیچ کسی نداشته باش، تهش همه می رن دنبال زندگیشون و تو می مونی و اون بچه و یه راه بی پایان! 

یا ارحم الراحمین
۲۰سال بچه اس؟

از لحاظ پخته بودن آره ، البته خب آدما فرق دارن نمیشه گفت همه صد درصد اینجورن . من خودم الان که ۲۴ سالم داره میشه با ۲۰ سالگیم خیلی فرق دارم 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

۲۰سال بچه اس؟

برای بچه داری بله هنوز بچه ای . بچه ای یعنی کم سنی نه اینکه نینی کوچولویی منظورم این بود که اگر حوصله زار و زندگی نداری فعلا بی خیال شو حالا کم سنی و جا زیاد داری بچه داری فداکاری و شب نخوابی داره غر غر و نق نق داره من درسته خودم بچه ندارم اما دوتا بچه برادرم و بزرگ کردم چون مادرشون گذاشت و رفت بچه داری همش مسئولیته که الان خوب قبولش برا شما سخته