2777
2789
عنوان

دلم میخواد درس بخونم

228 بازدید | 24 پست

۲۴ سالمه دوست دارم درس بخونم ولی غیر از دانشگاه علمی کاربردی جای دیگه نمیتونم ، لیست رشته هاش تو نت دیدم زیاد به دلم ننشست فقط از مددکاری خوشم اومد که نمی‌دونم آینده ی کاریش چطوریه ، بعضیا میگن دیگه باید بیخیال شم این رشته خوب نیست فقط بچسبم به کار ولی خودم دوست دارم بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاردانی پانزده سال پیش علمی کاربردی حسابداری خوندم تا ارشد پیش رفتم رشته های خوبی هم داره

من می‌خوام بدون کنکور بخونم یه دانشگاه نزدیک خونمونه رشته هاش ، تربیت پیش دبستانی ، امور فرهنگی ، خبر نگاری ،روابط عمومی و مددکاریه که من تو اینا از مددکاری بیشتر خوشم اومد

ببین ابیاری گیاهان دریایی هم تلاش کنی موفق میشی 

به کسی چه ربطی داره

یمی از اقوام ما الان مدد کار بهزیستی 

هم حقوق داره هم مردم دوسش. دارن 

بهنر از هیچیه بابا

اینایی که میگن نمیشه خودشون مثلا چین

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
من می‌خوام بدون کنکور بخونم یه دانشگاه نزدیک خونمونه رشته هاش ، تربیت پیش دبستانی ، امور فرهنگی ، خب ...

بعدش خب میتونی تغیر رشته بدی 

نمیشه؟ 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
من می‌خوام بدون کنکور بخونم یه دانشگاه نزدیک خونمونه رشته هاش ، تربیت پیش دبستانی ، امور فرهنگی ، خب ...

منم پودمانی رفتم اون موقع اگر نزدیک خونتون هست و خوشت میاد حتما بخون

ببین ابیاری گیاهان دریایی هم تلاش کنی موفق میشی  به کسی چه ربطی داره یمی از اقوام ما الان مدد ...

اره خودشون واقعا هیچی نیستن😂 فامیلتون بهزیستی کار می‌کنه حقوقش چطوره و ساعت کاریش ؟

اره خودشون واقعا هیچی نیستن😂 فامیلتون بهزیستی کار می‌کنه حقوقش چطوره و ساعت کاریش ؟

ساعت کارش از صبح تا ظهره 

حقوقش هم هشت تومن حدودا 

بعد از ظهر هم کار ازاد داشت که الان نمیره 

مدد جوهاش انقد دوسش دارن براش کلی کادو میارن 

خیلی خوبه راضیه