2777
2789

خدا میبخشه اگه توبه کنه؟؟؟ اخه میگن قسم  اصلا نباید بخوری خیلی بده ممکنه به مال و حونت آسیب برسونه و اینکه توبه کسی که قسم های دروغ خورده به چه صورته؟؟ کسی میدونه 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یعنی درواقع کسی درمورد قسم دروغ و توبه ازش چیزی میدونه کمکم کنید تونت زدم هیچی نیومد 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حق الله باشع میبخشه 

ولی خب حق الناس باید حلالیت بگیری

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 
کفاره قسم باید بدی

به چه صورت میشه اگه اطلاعات بیشتری داری دراختیارم بزاذی 

به چه صورت میشه اگه اطلاعات بیشتری داری دراختیارم بزاذی 

عزیزم باید از دفتر مرجع تقلیدت بپرسی که چه مقدار و چجوری

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
اگر حق الله باشع میبخشه  ولی خب حق الناس باید حلالیت بگیری

نه الان بحث رو قسم خداست 

توبه واقعی خدا میبخشه خدا الرحمن الرحیم 

کافیه واقعا پشیمون شده باشی

اگه قسمت زندگی کسی بهم ریخته حق الناس گردنته

باید از طرف حلالیت بگیری واز خدا بخوای ببخشت

خدا حق خودش میبخشه

اما بازم از یه مشاور مذهبی بپرس اونا بهتر میدونن

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

مجازاتِ تعیین‌شده برای شکستن سوگند که عبارت است از آزاد کردن یک برده یا اطعام ده فقیر و یا پوشاندن ده مستمند و در صورت ناتوانی سه روز پی‌در‌پی روزه گرفتن.

کفاره قسم به شرطی واجب می‌شود که قسم به نام خدا و با وجود عقل و بلوغ خورده شده باشد و انجام قسم هم ممکن باشد. کفارهٔ شکستن قسم در حال احرام، قربانی کردن یک گوسفند و برای بار دوم قربانی کردن گاو یا شتر است.

توبه واقعی خدا میبخشه خدا الرحمن الرحیم  کافیه واقعا پشیمون شده باشی اگه قسمت زندگی کسی بهم ر ...

نه الان بحث فقط رو قسم دروغ خوردن زندگی کسی خراب نشده

نه الان بحث رو قسم خداست 

خب اگر توبه کنی میبخشه 

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻.