2777
2789
عنوان

ماهی پزای حرفه ای بیایید

125 بازدید | 6 پست

سلام خانوما ماهی سنگسر بدون استخون خریدم میخوام به طرز خیلیییی خوشمزه درستش کنم.لطفا بگین با چی طعمدارش کنم و چگونه سرخش کنم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

زعفرون آبلیمو نمک بعدش تو پودر سوخاری بزن تو روغن سرخ کن من اینجوری میپزم

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیر رو رنده کن بهش نمک و آبلیمو و فلفل سیاه فراوون بزن بشه مثل یه خمیر بعد اینو بمال روی ماهی بزار یه کم بمونه بعدش از روی ماهی پاک کن یا با زعفران سرخ کن یا بزن تو آرد سوخاری عالییییییی میشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

من ارد سفید و با زرد چوبه نمک و فلفل سیاه مزه دار میکنم و ماهی هارو توش می غلطتونم بعد سرخ میکنم و بعد یک پیاز بزرگ خورد میکنم تا همراه ماهی سرخ شه در آخرهم آبلیمو میزنم وقتی هنوز رو حرارتته 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

پیاز رو رنده کن آب پیاز رو بگیر باآبلیمو وزردچوبه و فلفل وادویه جات مخلوط کن ماهی رو بخوابون توش ..هی برگردون ماهی رو ک دوطرفش طعم بگیره بعد بنداز توپودر سوخاری یا آردی ک بابویه مخلوطش کردی وبعد سرخ کن

مثل جوجه درست کن. ماهی رو توی پیاز، فلفل دلمه ای، ابلیمو، پودر سیر، نمک و سیر رنده شده بخوابون.  بعدش موقع سرخ کردن توی پودر سوخاری آخر کار هم زعفران آب شده بریز روش و زیر رو کن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻