2777
2789

من لکه بینی دارم دکتر برام سونو ترنس نوشته کسی تو این هفته بارداری انجام داده ؟؟؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نداره انجام بده

عزیزم شما انجام دادی من چند روزه لکه بینی دارم که قط و وصل میشع و دیروزم خونریزی خفیف داشتم خیلی ترسیدم

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
عزیزم شما انجام دادی من چند روزه لکه بینی دارم که قط و وصل میشع و دیروزم خونریزی خفیف داشتم خیلی ترس ...

بله من اولش انجام دادم
تو هفته ۲۸ هم سرویکسم کوتاه شد تا زایمان چند بار مجبور شدم سونو واژینال بدم

بله من اولش انجام دادم تو هفته ۲۸ هم سرویکسم کوتاه شد تا زایمان چند بار مجبور شدم سونو واژینال بدم

ببخشید پیش رادیولوژی خانوم بودین یا آقا؟؟؟چون من فردا پیش آقا نوبت دارم پارچه میندازن؟بعد اینکه تو هفته ۵ چی،ی مشخص هس؟

ببخشید پیش رادیولوژی خانوم بودین یا آقا؟؟؟چون من فردا پیش آقا نوبت دارم پارچه میندازن؟بعد اینکه تو ه ...

هر دو رو رفته بودم
فرقی نداره، رو پات پارچه می اندازن دکتر دست نمی زنه نگاه هم نمی کنه

هر دو رو رفته بودم فرقی نداره، رو پات پارچه می اندازن دکتر دست نمی زنه نگاه هم نمی کنه

مرسی از پاسخت عزیز دلم .