2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید

51 بازدید | 14 پست

تولده پسرمه قراره مدرسه بگیریم بعد پانصد تومن هزینه بادکنک آرایی و میزی ک قراره بذارن براش رو دادم چهارصد تومنم پول کیکش میشه بعد پفیلا و پفکم قراره بگیریم تم تولدم مثل کلاه بشقاب جای پفیلا خریدم براش با شمع و اینا حالا نوشیدنی می‌خوام آبمیوه نی دار بگیرم ک چون بچه ها هم هستن راحت بخورند بنظرتون کافیه اینا ؟؟؟میوه ک چون بچه آن ممکنه زیاد نخورند بجاش همون آبمیوه میگیریم خواستم ساندویچ الویه هم درست کنم ولی میگم چون گرمه ممکنه سس و تخم مرغ داره خراب بشه بچه ها حالشون بد بشه بنظرتون آبمیوه هست.. ژله نفری هم درست کنم یا نمی‌خواد چون دردسر بردنشم هست؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تولد گل پسری مبارک اما با اینکه دختر من تو شهرمون مدرسه ایی میره که وضع مالی بقیه خوبه فقط شیر ...

این مدرسه ک پسرم می‌ره اکثرا تولداشونو اونجا گرفتن برا همین پسر منم گفت براش تو مهد تولد بگیرم

خب خداروشکر  ژله رو تو سینی بذارید ببرید تو ظرف تک نفره کوچیک

ژله چون ممکنه آب بشه اونوقت همش استرس میگیرم ک زود تموم بشه تولد ک بچه ها بخورن ژله هارو همینجوری برا کیک همش سفارش کردم خامه اش سفت باشه ک شل نشه می‌خوام بیشتر خوش بگذره و بی دغدغه باشم تا همش فکر پذیرایی و خوردن

ژله چون ممکنه آب بشه اونوقت همش استرس میگیرم ک زود تموم بشه تولد ک بچه ها بخورن ژله هارو همینجوری بر ...

مگه محیط خییییلی گرم باشه ژله آب بشه اگه فقط با آبجوش خالی درست کنید سفت تر میشه ژلتون