2777
2789
عنوان

بدجور دلم گیره بهش😭😭

618 بازدید | 48 پست

بدجور دلم گیره بهش.اصلا نمیدونم چرا دوسش دارما!واسه این دوست داشتنم هیچ دلیلی ندارم..حای برعکس ب هزار و یه دلیل باید ازش متنفر باشم اما نیستم بابد دوری کنم ازش اما ازین دوری دارم خیلی داغونم میشم😭

ازدواجمون شدنی نیست چون خانوادم بشدت مخالفن دلایلشونم منطقیه.(نپرسین دلیلشو)

استخاره ام گرفتم خیلی بد اومد گفت ب هلاکت میرسی😭

الان من موندم و دلی ک براش غش میره اما قسمت نیست انگار😭

شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟

یه سوال دارم عزیزم چجوری استخاره میگیرین؟ 

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾

استخاره اشتباهه این تجربه 37 ساله زندگی منه

کجای قرآن گفته استخاره درسته؟ 

چند سالته و چند سالشه؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۲۳اون۲۹

خب شغل داره؟ معتاد نیست؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
میشه بگی چرا از تجربت بگو؟ ببین خیلی مهمه ک کی برات بگیره تو چ شرایطی بگیره

چند بار گرفتم و خلافش رو انجام دادم اون اتفاق برام نیفتاد

اصلا استخاره از پایه غلطه خدا به ما عقل داده با اون تصمیم بگیریم نه کتاب بهز کنیم و تصمیم بگیریم

استخاره با قران..یه شخص مطمئن برام گرفت حالا ب غیر استخاره نظرتو بگو

ممنونم🙏🏻

من اگر جای شما بودم به حرف قلبم گوش میدادم و خوب زیاد اعتنایی به استخاره و حرف خانوادم نمیکردم اگر البته این حستون برای طرف مقابلم صحت داره و یک طرفه نیست

یک عدد عاشق رنگ صورتی💗دارای یک نامزد👩‍❤️‍👨از علاقم به چیپس لیمویی نمیتونم بگم🍋در حال تحصیل داخل رشته حسابداری👩🏻‍💻﴿فمنیست﴾
اره داره نه نیست

خب بنده خدا مشکلش چیه پس 

اون دوست داره؟