2777
2789

سلام دوستان ما اکثرا باهم مشکل داریم و بیشتر اوقات قهریم اوایل اون قهر میکرد ولی انقد پیشقدم شدم خسته ام کرد و بخدا همیشه مقصر اونه دونه دونه بگم متوجه میشین با چه شخصیتی دارم زندگی میکنم این مقدمه رو گفتم تا خوابمو بگم

از ۱۳ ام که روز تولدم بود قهریم . من قهر کردم....

خلاصه میگم زیاده خوابم.دیدم تو خیابونیم دخترمم کنارم هوای بارونی که زمین خیسه

گوشیش زنگ خورد این با خنده بدو بدو راهو برگشت دویدم تا ببینم کجا میره

دیدم رفت یه میوه فروشی بود نمیدونم خلاصه حالت بساط داشت نایلون میکشیدرو بساط وصاحب بساط یه خانوم خیلی قد کوتاه انگار تو پاشم مشکل داشت حدودا سن ۴۰ چهره سفید و خیلی معمولی همش مبخندیدن نمیدونم چیا میگفتن

اخ که چقد صحنه بدی بود 

اومد بهش گفتم میخوای زنت بدم؟گف اتفاقا باهاش حرف زدم  یه مدت تا شرایطش خوب بشه مخفیانه صیغه اش کنم وای یه حالی شدم تو خواب اشک میریختم از تو رودخونه که اب کمی ازش رد میشد پر از سنگ ریز و کلوخ بود راهو برگشتم با دخترم هنوزم  قلبم اروم نگرفته....

این درحالیه که همیشه میگم کاش بره با یه زنی منو ول کنه اخه خیلی عذابم داده و میده....

تو خواب عینا دیدم چقد سخته برا یه خانوم همچین چیزی رو تجربه کنه حتی اگه شوهرش بدترین باشه😔😔😔😔😔😔

yn

خواب بوده خداروشکر

نرو تو فکرش

من همونیم که تو گرما، گرمارو فحش میدم، تو سرما، سرما رو فحش میدم، زمستونا دلم تابستون می خواد، تابستونا دلم زمستون می خواد، وقتی بیرونم دلم میخواد برم خونه، وقتی تو خونم دلم می خواد برم بیرون، وقتی خستم خوابم نمی بره و وقتی کار دارم خوابم میاد و همچنان نمی دونم چمه😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐🎈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐بنظرم هر آدمی نیاز داره یه عوضی اونقدروش تاثیر بزاره که دیگه اون احمقِ سابق نباشه!😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐شاید باورتون نشه ولی من از خودم توقع دارم ظاهر زیبایی داشته باشم، همه کتاب هارو خونده باشم، همه اهنگارو گوش کرده باشم، با استعداد و باهوش باشم، روابط اجتماعی بالایی داشته باشم، کار کنم ورزش کنم و با دوستام وقت بگذرونم، دوست دارم برای اهدافم تلاش کنم و زندگی کنم ولی بعضی وقتا حتی نمی تونم از تختم بیام بیام بیرون😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اگه خواب ببینم زنی به شوهرم نگاه میکنه تپش قلب میگیرم طبیعیه،تازه شوهرمم بعضی وقتا پا میشه میگه خواب بد دیدم،حواب دیدم تو با یکی دیگه ازدواج کردی

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

یکی از بدترین خواب هاست . منم پارسال خاب دیدم شوهرم یه دختری و اورد خونه گفت زنمه ! دختره پرو پرو گعت من و این ازدواج کردیم خیلیم دوسم داره اینجام زندگی میکنیم تو باید بری . واااای انقد تو خواب جیغ زدم پاشدم شوهرمو زدم 

منم اگه خواب ببینم زنی به شوهرم نگاه میکنه تپش قلب میگیرم طبیعیه،تازه شوهرمم بعضی وقتا پا میشه میگه ...

وای خدا نسیب هیچ کس نکنه خوابشم اومو داغون میکنه 

yn
خدا نکنه عزیزم خودم همیشه اینو میگفتم ولی تو خواب که دیدم واقعا سخته خدا به دور کنه

عزیزم تو شرایط  منو نمیدونی  تونستی  تایپک  آخرم  رو بخون  قلبم درد میکنه  میشه  برام  دعا کنید خستم خسته