2777
2789

کاربری دوستمه خودم چند روز میخام کاربری واسه خودم بسازم میگه رمز صحیح نیست واخرش هم خطا میده که میتونه کمکم کنه

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

روی عضو شوید کلیک کن ... ولی اگه قبلا کاربری ساختی باید تلفن کاربری و رمز از قبل زده شده رو وارد کنی

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

سلام . اسی خیلی با خودم کلنجار رفتم که این حرف رو بزنم و اینکه درباره ی تاپیک قبیلت هست و چون قفل بود نتونستم نظرمو بگم . خواستم بگم چرا با خودت اینکارو کردی و شما سه تا بچه دارید اگه فردا روزی بچه هات بفهمن حتی اگه چیزی بهت نگن مطمعن باش عقده میکنن تو دلشون ... اینکارت اشتباهه و هر چقدر زودتر این رابطه رو تموم کن . من خودم کسی رو می‌شناسم که تقریبا زندگی شبیه شما داشت و اصلا ختم بخیر نشد و متاسفانه پسرشون همین چند روز پیش تو خواب ایست قلبی میکنن و فوت میشن البته دور از شما و بچه هاتون . با خودم گفتم شاید از حرفام ناراحت و دلگیر بشید و حتی گفتم بمن چه ربطی داره ولی خدا خودش به دلم انداخت که این حرفارو به شما بزنم . ازتون خواهش میکنم از حرفام ناراحت نشید اصلا نمیدونم چرا دارم اینا رو بهتون میگم ولی قسم میخورم که یه حسی بهم میگفت که اینکارو کنم . امیدوارم زندگیتون ختم بخیر بشه و خدا خودش کمکتون کنه بازم ببخشید اگه ناراحت شدید ❤ 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام . اسی خیلی با خودم کلنجار رفتم که این حرف رو بزنم و اینکه درباره ی تاپیک قبیلت هست و چون قفل بو ...

دوست عزیز من خیچوقت نمیزارم بچه هام بفهمن یاکس دیگه ای واگه زمانی یک درقد حس کنم این رابطه داره به بچه هام ضربه میزنه پامو راحت میکشم کنارچون روح وروان بچه هام ازهرچیز واسم مهمتره

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

اسی بابت تاپیک قبلت

چون شما مشکلات زیادی تو زندگی پشت سر گذاشتی و ضربه هایی خوردی و مسیولیت 3 تا بچه داری پس از لحاظ ذوحی و ذهنی اونقدر اروم نیستی که بتوتی کلا روی رابطه تمرکز کنی... باید رو ذهنت کار کنی تا خاطرات گذسشته مانعت نشن...سعی کن غذاهای گرم بخوری و فانتزی های ذهنی برا خودت درست کنی... یه چندتا تیکه لباس مخصوص هم بخر

چون خودت هدفت از ازدواج موقت میدونی و فقط برای لوندگی برای همیر شرعیت کمک خواستی گفتم

انشاءالله روزهای خوب برای خودت و بچه هات همیشه پیش روت باشه

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
دوست عزیز من خیچوقت نمیزارم بچه هام بفهمن یاکس دیگه ای واگه زمانی یک درقد حس کنم این رابطه داره به ب ...

کاربری ساختی ؟؟

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
نه نشد

چرا؟؟؟ با شماره میای یا ایمیل؟