2777
2789
عنوان

زندگی مستقل با خانواده

369 بازدید | 19 پست

بچه ها مثلا سی به بالا باشی و با خانواده هنوز زندگی کنی بده؟ 🤔 

خب سی به بالا باشی با خانواده باشی میگن سربار نباشی میکن معلوم نیست چه غلطی میکنه که مجرده 

جامعمون همه چی قاطی شده ، هرکار کنی بازم یچیزی میلنگه 🥲

من خیلی دوست دارم مستقل زندگی کنم اما امکان نداره بزارن میکن جامعه خرابه اما یک حسب درونم‌میگه تو با این سن جات اینجا نیست دیگه 🫠

پ.ن: 

تاپیک تکراری ، چون نظرات تاپیک قبل کم بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یجور عجیب غریبیه ادم نمیدونه چیکار کنه ولی همه چی ازدواج نیست و اگه میخوای مجرد بمونی کم کم بهتر ...

تاپیک قبلم چند نفر گفتن بله بعد ۲۵ زشته زندگی با پدر مادر 

دوباره تاپیک زدم نظر بقیه هم بدونم 😅

منم نظرم همین ۳۵ ایناست واسه ایران

بهتره کم کم مستقل بشی  یک کار داشته باش مثلا یک خونه بگیر نزدیک محل کارت بگو رفت و آمد زمان بر ...

من ۲۷ سالمه ، اگه تا سی ازدواج نکردم بزارم بعد سی بهتر نیست ؟ 

یعنی با ۲۷ سال سن زندگی کنار خانواده اسیب زنندست؟ البته من پدر مادرم نیستن از صبح تا شب سر کارن  تو خونه تنها بودم همیشه 😅

من ۲۷ سالمه ، اگه تا سی ازدواج نکردم بزارم بعد سی بهتر نیست ؟  یعنی با ۲۷ سال سن زندگی کنار خا ...

من از هجده سالگی دانشجو که شدم مستقل بودم تقریبا تا ازدواج 

ببین به خودت بستگی داره 

ولی باید با یک بهانه باشه و با یک برنامه ریزی 

خیلی عرف نیست تو جامعه ما 

تاپیک قبلم چند نفر گفتن بله بعد ۲۵ زشته زندگی با پدر مادر  دوباره تاپیک زدم نظر بقیه هم بدونم ...

اره خدایی ۲۵زوده ،😕هنوز دختر خونه ای حتی واسه ازدواجم زوده چه برسه مستقل شدن از نوع تنها زندگی کردن 🥴شاید اصلا نظرت عوض بشه بخوای ازدواج کنی راحت تا ۳۰جا داره ولی ۳۵به بعد دیگ هیچ عذرو بهونه ای نیست براش

من ۲۷ سالمه ، اگه تا سی ازدواج نکردم بزارم بعد سی بهتر نیست ؟  یعنی با ۲۷ سال سن زندگی کنار خا ...

نه هرجور دوست داری باش اگه واقعا میخوای مستقل بشی براش برنامه بچین وگرنه کنار پدرمادرت راحتی ایرادی نداره که 

چرا اینجوری فکر می‌کنی اگه از نظر پدر مادر بخای که تا هستی و بخای باشی که اونا مشکلی ندارن دهن مردمم برات مهم نباشه چون هیچوقت بسته نمیشه اگه خودت سختته که بحثش جداست اماکسی که یکبار ازدواج کرده و خونه خودش رفته نمیتونه و خیلی خیلی سخته براش برگرده خونه پدریش

من از هجده سالگی دانشجو که شدم مستقل بودم تقریبا تا ازدواج  ببین به خودت بستگی داره  ولی ...

بنظرم دانشجو باشی شهر دیگه میشه یکاریش کرد اما خب تو شهر خودت باشی خونتون خیلی بزرگ باشه پدر مادرتم نباشن صبح تا شب فقط خودت باشی ، حتی میترسم مطرحش کنم باز اعصاب خوردی راه بیفته 🤦🏻‍♀️ چون میکن خب الان اینجا مشکلت چیه 

بنظرم دانشجو باشی شهر دیگه میشه یکاریش کرد اما خب تو شهر خودت باشی خونتون خیلی بزرگ باشه پدر مادرتم ...

خب حق دارن 

یکم سخته 

اگر خونه بزرگ هست یک بخشی رو واسه خودت مستقل کن