2777
2789

چون ی کم امروز باهاش بحثم شده و تند حرف زدم گفت باید فکر کنگ در موردت بعد این همه سال دلم داره میترکه قلبم داره وایمیسته گیخواگ ی مشت قرص بخورم بمیرم خسته شدم از این همه عذاب😭😭😭💔

چقد بحث جدی بود ک اینجوری پا پس کشیده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بخاطر اینکه اون نخواد؟ بهتر کسی میخوادت باید همه جور بخوادت عزیز من . نمیشه که تو زندگی عصبانی نشد دعوا نشه . زندگی که همش خوشی نیست باید تو ناراحتی‌ها هم کنارت باشه

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

الان دو روز حالت بد 

ازدواج کنی هرشبت همینه 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
تو هم بگو منم باید بیشتر در موردت فکر کنم ک بعد چند سال تازه رو من داری فکر میکنی نزار کسی عزت نفست ...

😭😭😭دیگه نگیتونم تحمل کنم میخواگ خود وشی کنم امشب رگبا این سن دیگه بریدم 

وای تورو شناخته ک سر هیچ و پوچ کم میاری براهمین اونم سریع قهر میکنه و ناز میاره اصلااااا نرو طرفش تا خودش بیاد لطفااااا

خواهرانه بت گفتم عزیزم 

بخدا دوروز دیگه خودت اذیت میشیا

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):