2777
2789

بنظر من نود درصد شک خانوما درسته

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم دلت اروم شه  خودمم خیانتو تجربه کردم  خیلی سخته 💔🙂 خدا به دلت آرامش بد ...

اخه بعدشم رفته حتی هیچ تلاشی هیچ کاری نکرده این بدتر میکنه حال منو 

🥺💔شاید از خجالتشه روش نمیشه طلب بخشش کنه  جریان خیانتش چیه چجوری فهمیدی

رفتارش عوض شده بود ۶ماه عقد بودیم گوشی بهم نمیداد یهمپو گفتم گوشیت بده رفتم تو اس دیدم پیان اومده کلی قربون صدقه هست و کل روز باکسی بودن گوشی ازم گرفت 

اره

صبر داشته باش عزیزدلم 

تو هیچی کم نداری

تقصیر تو نیس اگ خیانت کرده 

ت فقط صبوری کن 

ببینم چی ازش سر میزنه 

میاد عذرخواهی میکنه یا ن 

بعدش تصمیم بگیر ببخشیش یا ن 

ولی خودتو نابود نکن 

سعی کن قوی باشی 

صبر داشته باش عزیزدلم  تو هیچی کم نداری تقصیر تو نیس اگ خیانت کرده  ت فقط صبوری کن  ...

ممنون عزیزم برای ارامش دلم‌دعا کن چند روز حتی یه زنگ نزده ۱۳ روز دازم دق میکنم خیلی بد کرد حق من نبود

ممنون عزیزم برای ارامش دلم‌دعا کن چند روز حتی یه زنگ نزده ۱۳ روز دازم دق میکنم خیلی بد کرد حق من نبو ...

حتما دعا میکنم عزیزدلم 

از حضرت فاطمه کمک بخواه دلت رو اروم کنه 

میدونم چقد اذیتی ولی خودتو نباز 

درس میشه باور کن 

منم شوهرم بهم خیانت کرد اما بخشیدمش 

روزای سختیو گذروندم 

الانم باز تو قهرم ولی بخا طر ی مشکل دیگ خواستی تاپیک اخرمو بخون 🙂❤