2777
2789

همدانی نیستم ولی چند تا جا معروف داره میشه گشت تو یه روز سر هر مثلا برین گنج نامه یه چیزی بخورین بعد ارامگاه بو علی و باباطاهر رو برین ولی توصیه میکنم تا اونجا اومدین غار علیصدر اگه اسمش رو درست گفته باشم اون هم برین اگه وقت کردین تو خود همدان نیست ولی خاطره خوبیه

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گنجنامه ، بوعلی ، باباطاهر ، گنبد علویان ، موزه هگمتانه ، سنگ شیر ، عباس آباد ، غار ، سد اکباتان ، .گاماسیاب و ...

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

غار خیلی فاصله داره با جاهای دیگه؟

اصلا تو شهر نیست بعد مدت زمان زیادی تقریبا میخواد ولی حال میده واقعا تو مپ بزنید ببینین چقدر فاصله داره مشکل فاصلش نیست زمانی که میخواین بزارین براش مهمه ولی تا اونجا اومدین حتما برین به نظرم اول برین غار علیصدر بعد هرچقدر وقت اضافه اومد برین جاهای دیگه

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
عباس آباد چجور جاییه؟ 

خیلی قشنگه ، یک جای پرآب وسطش یه خونه اس و بعد اینکه قایق و اردک و اینا داره ، میتونی غایق سوار شی ، دورشم باغ و شهره بازیو و پارک 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

عزیزم میشه بگید کدوما به غار نزدیکن؟

کبودراهنگ ، خود همدان

میخای بیای مسافرت؟