2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چکار میکردین؟

172 بازدید | 17 پست

هر دوتامون کم سن بودیم که ازدواج کردیم ، از اقواممه و خانوادش منو براش انتخاب کردن و اونم قبول کرد ، اون ۱۹ ساله بود و من ۱۶ ساله 

الان تقریبا ۸ سال گذشته و همسرم میگه تو رو دوست ندارم سلیقه من نیستی و اون زمان بچه بودم و خانوادم تو رو انتخاب کردن ، الان من دوتا بچه دارم ولی دوست ندارم طلاق بگیرم چون بزرگ کردن بچه ها به تنهایی برام خیلی سخته و همسرم میگه خرجشون رو میدم ببرشون  ،چون دلش میخاد ازدواج کنه ، حتی اگر بچه هامو قبول نکنم اونم قبولشون نمیکنه و میبره میزاره پیش مادرش و میره پی زندگیش .

از طرفی از درون خورد شدم مدام تحقیرم میکنه و میگه تو قشنگ نیستی و اصلا تو دلم نمیری ،میگه من الان بزرگ شدم دلم میخاد با انتخاب خودم ازدواج کنم 

خیلی دلم گرفته .میدونم مشکلم هیچ جوره حل نمیشه مدت زیادیه هر روز این سرکوفت هارو تحمل میکنم و کلی رفتار دیگه ...چکار کنم؟

شما جای من بودین چکار میکردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخواد بره و میدونی حل شدنی نیست مسله و خرج بچه هارو میده برو و بچه هارو هم ببر. اینطور حداقل بچه ها شاهد تحقیر شدن مادرشون نیستن. ولی محبت به بچه هاتون رو ببشتر کنید ، و ناراحتی هاتون رو سر بچه ها خالی نکنید.، واقعا ناراحت شدم از شرایطتون امیدوارم به بهترین نحو پیش بره زندگیتون.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
الان منتقدین کودک همسری وارد میشن 😁 (البته خودمم مخالف ازدواج تو سن پایینم)

عزیزم اگر دست من بودم که ازدواج نمیکردم ، من همون روز اول مخالفتم رو به مادرم گفتم ولی کسی برا تصمیم من ارزش قائل نبود

ببین چیزی که حس میکنم مشکل انتخابی که تو گذشته کردین نیست 

مشکل اصلی اینه که هروقت زنی زیادی دم دستی باشه زیادی میشه 

وگرنه این همه زن معمولی که شوهراشون جون میدن براشون یا زنای زیبایی که بهشون خیانت و بی توجهی شده

شرایطت خیلی سخته ولی من ب شخصا طلاق میگیرم چون غرورمو شکسته و گفته نمیخامت 🙂 از اونجایی ک بچه هم هس ...

من از خودم گذشتم ،این وسط نمیخام زندگی بچه هام خراب بشه ،دوست دارم مثل بقیه با پدر و مادر و محبت بزرگ بشن   

عزیزم اگر دست من بودم که ازدواج نمیکردم ، من همون روز اول مخالفتم رو به مادرم گفتم ولی کسی برا تصمیم ...

جسارت نباشه قصد ناراحت کردن و ایراد گرفتن نداشتم اونو برای شوخی گفتم و اینکه شرایط آدما باهم متفاوته 

دوتا آدم ممکنه یه تصمیم بگیرن اما این کجا و اون کجا

من از خودم گذشتم ،این وسط نمیخام زندگی بچه هام خراب بشه ،دوست دارم مثل بقیه با پدر و مادر و محبت بزر ...

حق داری ولی وقتی نخادت چه میشه کرد عزیزم🥺🙂

اونقدر باوقار باش که آرزو باشی😉

قضیه خواهرم ساده نیس این زندگی تو هست ما فقط از دور الان قضاوتت میکنیم به نظرم پیش یه مشاور برین حداقل برای دوتا بچتون یه ذره سر حفظ این زندگی بجنگ

اگه واقعا کارتون به بنبست رسید اونوقت طلاق