2777
2789
عنوان

با همسر زیرک چ کنم

164 بازدید | 8 پست

سلام تازع عقد کردیم همسرم خیلی زیرک و موزی است. هر چیزی بروز نمیده. یا هی با زیرکی میپیچونخ

شماها بگید من چه راهکاری در مقابلش داشته باشم؟

من خانم هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زیاد ازش سوال نکن حساس بشه بعدها تو زندگی هم بی خیال باش این مدل ادما عوض نمیشند دیدم قبلا  ...

ن سوال نمیپرسم مگ چیزی که برا خودم مهم باشه مثل زمان حقوق و..

البته با خنده و به شوخی و به بهونه های مختلف کاری رو ک نخواد انجام بده رو نمیده یا یجوری حرف میزنه که نظرم عوض کنه..

ن سوال نمیپرسم مگ چیزی که برا خودم مهم باشه مثل زمان حقوق و.. البته با خنده و به شوخی و به بهونه ها ...

اتفاقا مسایل مالی رو اصلا نمیگند برات مهم نباشه عادت کن که پس فردا نشه شر ودعوا تو زندگیت این مدلی تربیت شده ازبچگی

اتفاقا مسایل مالی رو اصلا نمیگند برات مهم نباشه عادت کن که پس فردا نشه شر ودعوا تو زندگیت این م ...

انگار حس میکنم بهم اعتماد نکرده هنور فکر میکنه میخوام زیادی ازش پول بخوام یا خرج تراشی کنم...

در کل خیلی زیرکع اما من هم زیرکم و باهوش  که از رفتاراش فکرشو میخونم ولی نمیدونم چجوری رفتار کنم

انگار حس میکنم بهم اعتماد نکرده هنور فکر میکنه میخوام زیادی ازش پول بخوام یا خرج تراشی کنم... در کل ...

بهش گیرنده اصلا سوال هم نکن

بحث های مالی روپیش نکش تو این دوران

پس فردا سرزندگیت هم فقط ماهانه ازش خرجیت بگیرو کاری بهش نداشته باش چون پنهانکارتر میشه و اذیتت میکنه دیدم این مدل ادم

زندگی فقط پول نیست

پول رفاه میاره اماخوشبختی و‌تفاهم نه