rezali مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 211 عنوان با همسر زیرک چ کنم 164 بازدید | 8 پست سلام تازع عقد کردیم همسرم خیلی زیرک و موزی است. هر چیزی بروز نمیده. یا هی با زیرکی میپیچونخشماها بگید من چه راهکاری در مقابلش داشته باشم؟من خانم هستم 1402/02/21 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24121 سلام زیاد ازش سوال نکن حساس بشه بعدها تو زندگی هم بی خیال باش این مدل ادما عوض نمیشند دیدم قبلا
سرزمینننععجایب عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 4543 شما هم زیرک باشین. 😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
rezali مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 211 سلام زیاد ازش سوال نکن حساس بشه بعدها تو زندگی هم بی خیال باش این مدل ادما عوض نمیشند دیدم قبلا ... ن سوال نمیپرسم مگ چیزی که برا خودم مهم باشه مثل زمان حقوق و..البته با خنده و به شوخی و به بهونه های مختلف کاری رو ک نخواد انجام بده رو نمیده یا یجوری حرف میزنه که نظرم عوض کنه..
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24121 ن سوال نمیپرسم مگ چیزی که برا خودم مهم باشه مثل زمان حقوق و.. البته با خنده و به شوخی و به بهونه ها ... اتفاقا مسایل مالی رو اصلا نمیگند برات مهم نباشه عادت کن که پس فردا نشه شر ودعوا تو زندگیت این مدلی تربیت شده ازبچگی
rezali مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 211 اتفاقا مسایل مالی رو اصلا نمیگند برات مهم نباشه عادت کن که پس فردا نشه شر ودعوا تو زندگیت این م ... انگار حس میکنم بهم اعتماد نکرده هنور فکر میکنه میخوام زیادی ازش پول بخوام یا خرج تراشی کنم...در کل خیلی زیرکع اما من هم زیرکم و باهوش که از رفتاراش فکرشو میخونم ولی نمیدونم چجوری رفتار کنم
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24121 انگار حس میکنم بهم اعتماد نکرده هنور فکر میکنه میخوام زیادی ازش پول بخوام یا خرج تراشی کنم... در کل ... بهش گیرنده اصلا سوال هم نکن بحث های مالی روپیش نکش تو این دورانپس فردا سرزندگیت هم فقط ماهانه ازش خرجیت بگیرو کاری بهش نداشته باش چون پنهانکارتر میشه و اذیتت میکنه دیدم این مدل ادمزندگی فقط پول نیستپول رفاه میاره اماخوشبختی وتفاهم نه
rezali مدیر استارتر عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 211 بهش گیرنده اصلا سوال هم نکن بحث های مالی روپیش نکش تو این دوران پس فردا سرزندگیت هم فقط ماها ... مرسی عزیزم ممنون از راهنمایت