2777
2789
عنوان

بچم همش بالا میاره

102 بازدید | 9 پست

از ظهر هرچی میخوره بالا میاره حتی آب 

چی بدم بهتر شه تا صبح برم متخصص

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd

روتا ویروسه مراقبش باشه زود ببر سرم بزنن تا کم آب نشه چون اشهال هم داره 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

وای پسرم امروز اینطور شد

دل دردم داره 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پسرم امروز اینطور شد دل دردم داره 

چیکار کردی

فروش لوازم آرایشی و مراقبتی پوستی ،ارسال به سراسر ایران ،وپرداخت درب منزل برای مشهدیا عزیز ❤️پیج اینستا 👇beuty_landd

متخصص چیه ببر بیمارستان

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
بچه منم امروز اینجوری شد بردم عمومی اون احمقم یه آمپول زد و یه پودر داد اصلا بهترش نکرد

ای وای 

بچه من هم سرماخوردگی داشت هم تو کوچه دستش رو زد به زمین و کرد دهنش هم این ویروس گرفت دکتر چند تا دارو مختلف داد براش 

اما برای خودم یه سرم و سه تا آمپول داد 

چیکار کردی

فردا میبرم دکتر 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚