2777
2789
وایی توروخدا بگو چجوری استخدام شدی چی خوندی من عاشق این شغلم...

عزیزم با رشته مدیریت مالی

ازمون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغلت چیه؟ البته اگر دوست داری جواب بده

من؟ دانش آموز کنکوری 

مالو بابامو گفتم من فقط مصرف کننده ام🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ازمون عزیزم مدیریت مالی

مرسی ❤ به نظرتون من ک پارتی و اینا ندارم میشه با حسابداری وارد بانک شم ؟ البته از طریق آزمون استخدامی... 

یا مثلا جه رشته ای خوب و مناسبه برا کارمند بانک شدن ؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

کدوم بانک؟ ازمونشو از کدوم سایت متوجه شدید عزیزم

اطلاعیه ک بدن همه جا اعلام میکنن گلم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بابات چیکارسسس

بابام بازنشسته نیروی انتظامیه

ولی شغل آزاد داره 😅😂خودمم نمیدونمممم دقیق چیه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

پس درامد خونتون چقدرع؟؟برا خودت از پول خودت خرج نمیکنی؟؟

همسرم حدود ۲۰ تومن 

کلا هزینه هام با همسرم البته خواست خودشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
کار شوهرت چیه؟؟🫢🫢کجا ماهی ۹تومن اجاره میدین؟؟

شیراز ستارخان .تازه اینجا اینقدر اجاره مفته سال دیگه حتما صاحب خونه بالای پونزده ملیون میگه .شوهرم شغلش آزاد هست کار آفرین برتر هم شد امسال

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه