2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید 😭

181 بازدید | 23 پست

وسواسم اول فقط درمورد گذشته بود اما الان به همه چی شک دارم حتی به درست و غلطم همش در عذابم

خیلی دارو خوردم اما تاثیری نداشت 

مشاوره هم رفتم نشد

شما اگه میتونید راهنماییم کنید خسته شدم از همه چی صبح تا شب خونه‌م به هرکاری که میکنم شک دارم احساس میکنم همه چی یادم رفته 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وسواس فکری شدید دارم به یه موضوعی انقدر فکر میکنم که خودمو داغون میکنم. اگه اون موضوع بدبختی باشه که باهربار فکر کردن بهش استرس شدید بهم وارد میشه که خواب و خوراکم تعطیل میشه

خب نتیجه این شکا چیه؟چیزی درست میشه چیزی عوض میشه؟ انقد همچیو سخت نگیر زندگی ارزش انقد غصه وخیالو ...

نه چیزی عوض نمیشه اما نمیدونم انگار همه چی یادم رفته بخاطر همین شک دارم به همه چی چیکار کنم 

همش میترسم کار اشتباهی نکنم 😔

اشتباه باید بکنی ک تجربه شه

اشتباه تورو بزرگ میکنه

هرآدمی اشتباه داره خطا داره

توحتی امتحانم بدی ۲۰ خالص نمیگیری

همیشه درحد نیم نمره ام ک باشه غلط داری

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
اشتباه باید بکنی ک تجربه شه اشتباه تورو بزرگ میکنه هرآدمی اشتباه داره خطا داره توحتی امتحانم بدی ...

ببخشید وقتتو میگیرم

اره اما نمیتونم اشتباهارو قبول کنم به خودم میگم همه اشتباه میکنن اما میگم شاید یکی اشتباه نکنه گیج شدم قاطی کردم 

ببخشید وقتتو میگیرم اره اما نمیتونم اشتباهارو قبول کنم به خودم میگم همه اشتباه میکنن اما میگم شاید ...

اشکالی نداره که

اینکه اشتباه کنی یا نکنی بالاخره جبران میشه واون اشتباه فراموش میشه و زندگی جریان داره

اشتباهات باعث توقف زندگی نمیشن

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه