2777
2789
عنوان

تجربه من از سنگ صفرا

341 بازدید | 12 پست

پارسال ،درد های شدیدی تو معده احساس میکردم به فاصلخپه هر سه ماه،انگار یه کربند درد دور معده بوجود میومد که نمیتونستم حتی نفس بکشم.

هربار میرفتم درمانگاه،بهم سرم و امپول و قرص برای درد معده میدادن.

تا اینکه،گذشت و اردیبهشت امسال موعد پریودم شد

از یک روز قبلش بدندرد گرفتم،و همزمان با شروع پریود ،درد شدیدی تو پهلو و رحمم احساس میکردم.نه میتونستم بایستم

نه میتونستم دراز بکشم

نه میتونستم بشینم.

مخصوصا اینکه پریودم شبیه پریودای قبلم نبود و شکم به یقین نزدیک بود که اخ حتما مشکل تخمدانی چیزی دارم.

ولی درد کلیه هم نگرانم میکرد.

رفتم درمانگاه و داروهایی برای گرفتگی پریود دادن ولی هیچ تاثیری نداشت.

ادامه در پست بعدی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

رفتم پیش متخصص زنان و ایشون با توجه به حرفام یه سونوی کامل شکم و لگن نوشتن.

روزی که میخواستم برم سونو بخاطر اب خوردن و عدم دفع چشمام ساهی میرفت و دستام بیحس شده بود ،یاد دوستم افتادم که مشکل کلیه داشت.

اینارو با جزئیات میگم که بدونیند علائم چقدر شبیه به هم هستن و خوددرمانی یا خودتشخیصی نکنید.

یه سونوی شکمی انقدر هزینه و زمان نمیبره ولی خیالتون و راحت میکنه.

خلاصه با هزارتا فکر رفتم سونو دادم و گفت کلیه و رحم پاکه ولی بالای ۵ تا سنگ ،هرکدوم حدود یک سانت تو صفرا مشاهده شد😶

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم پیش متخصص زنان و ایشون با توجه به حرفام یه سونوی کامل شکم و لگن نوشتن. روزی که میخواستم برم سو ...

حالا من ادم ترسو😐😐😂😂😂رفتم پیش جراح عمومی و ایشون برام نوبت عمل تعیین کردن🥴🥴🥴

دیگه فهمیدم با بیهوشی کامله اشهدمو خوندم☹

فوبیای من که ارثش رو هم دارم!قبلش کاهش وزن شدید داشتی عزیزم؟!

نه اتفاقا تو سال گذشته افزایش وزن داشتم.

منم زمینه ارثی داشتم 

چه بد🤕

من خواهرم شن داشت کیسه صفراش که دارو خورد نیازی به عمل نبود خداروشکر.

علائمش هم نمی تونست غذا بخوره هرچی میخورد بالا میاورد.

هزینه سونوگرافی کامل داخل شهر ما ۳۰۰ هم نمیشه.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
حالا من ادم ترسو😐😐😂😂😂رفتم پیش جراح عمومی و ایشون برام نوبت عمل تعیین کردن🥴🥴🥴 دیگه فهمیدم با ...

روز عمل رفتم بیمارستان کارمندا خیلی خیلی خوش برخورد بودن.از پذیرش تا اتاق عمل.برای لاپراسکوپی.

شب قبلش کم خوابیده بودم انقدر خوابم میومد فکر کنم قبل بیهوش شدن خوابیدم😂😂😂😂

فوبیای من چرت و پرت گفتن بعد عمل بود

بهوش که اومدم به مادرم گفتم پولات و بده به من 😶😂😂😂😭😭😭😭😂😂😂😂😂

الان یادش میفتم میخوام اب بشم

روز عمل رفتم بیمارستان کارمندا خیلی خیلی خوش برخورد بودن.از پذیرش تا اتاق عمل.برای لاپراسکوپی. شب ق ...

بعد بهوش اومدن🤕درد زیادی نداشتم

ولی از اینکه باید به پشت دراز میکشیدم برام عذاب الیم بود

یعنی انقدر عصبی شده بودم گریه میکردم ازینکه نمیشد بلند بشم.😑

یه درن هم گذاشته بودن ،که فردای عمل درش اوردن.دکتر گفت سنگات خیلی بزرگ بود و بهم چسبیده بودن🤕

خداروشکر عمل خوب بود.الان اومدم خونه و باید زیاد راه برم.

چون اضافه وزن دارم پوستم بیشتر کشیده میشه.

دیگه همین.

مراقب خودتون وسلامتیتون باشین🥰

چه بد🤕 من خواهرم شن داشت کیسه صفراش که دارو خورد نیازی به عمل نبود خداروشکر. علائمش هم نمی تونست ...

عموم ادمها سنگ ریزه دارن،و تا اخر عمر متوجه نمیشن.

برا من خیلی بزرگ بود و دیر هم متوجه شدم.دکتر داخلی که پیشش رفته بودم گفته بود ممکنه سنگ کیسه رو پاره کنه و وارد مجرا بشه اونوقت عملت باز میشه

مرسی بابت اطلاع رسانیت عزیزم.خداروشکر که عملت خوب بود شاد و سلامت باشی

ممنون شما هم همبنطور