2777
2789
عنوان

روبه رو پنجره فولادم حرم امام‌رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 68 پست

سلام جانم زیارت قبول 🌷

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی سایت میچرخیدم و تاپیک های بارداری رو میدیدم که متوجه شما شدم و تاپیکات رو کم و بیش خوندم

راستش سر جنسیت بچم خیلی اذیتم باور میکنی بیشتر هم از سمت مادر خودم!!!

الان با چشم اشکی تاپیک سقطت رو خوندم و فقط از ته دلم دعا کردم الهی به زودی دامنت سبز بشه و خدا یه دسته گل سالم نصیبت کنه

شما هم اگه تونستی برای آرامش من دعا کن

مادرم سر جنسیت دختر بچم خیلی کارای عجیب و غریب میکنه که دلم واقعا شکسته

خستم کردن به خدا

اشکم بند نمیاد😭

عزیزم تایپک هاتو خوندم انشالله به حق امام رضا دامنت سبز شه 

منم بچمو از دست دادم زایمان کردم یک روز زنده بود و بعدش زندگیم پر کشید نمیدونم تا چه حد درک میکنی هنوز که هنوز دنبال جاییم که خاکش کردن برم درش بیارم بگیرمش تو بغلم دیونه شدم از غم و غصه 

ای فلک آسودگی در سرنوشت ما نبود؟
توی سایت میچرخیدم و تاپیک های بارداری رو میدیدم که متوجه شما شدم و تاپیکات رو کم و بیش خوندم راستش ...

قربونت بشم دیر خوندم پیام تو....اما الان نمیدونم دلت آروم شده یانه اما از ته دلم بابت دعایی که واسم کردی  ممنونم اخ که چه روزهای سختی بود برام اون روزها 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم تایپک هاتو خوندم انشالله به حق امام رضا دامنت سبز شه  منم بچمو از دست دادم زایمان کردم ی ...

الهی بگردم که پاره تنت رو دیدی و ازدستش دادی این خیلی سخته خیلی الهی زود جاشو پرمیکنی و بگردمت که با قلب شکسته برام دعاکردی..ای خداا نمیدونی چه روزهای سختی بود 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
قربونت بشم دیر خوندم پیام تو....اما الان نمیدونم دلت آروم شده یانه اما از ته دلم بابت دعایی که واسم ...

سلام عزیزم

بهترینا نصیب قلب مهربونت

باور میکنی الان ک ۴ ماه و نیمه پرنسسم ب دنیا اومده مادرم و بقیه خانوادم حاضرن براش جونشون هم بدن از بس ک ماشالله شیرین و تو دل بروئه

خداروشاکرم🌸