2777
2789

سلام خانوما من روز اخر پریودیم قرص خوردم

۱۱روز بعد دوباره پریود شدم الان ۱۱روز هست پریودم من همیشع ۷روزه پریودم تموم میشد

چیکار کنم چ بلایی سرم دراومده

کسی تجربه ای داره؟؟

شهرستان هستم فعلا نمیتونم برم‌دکتر زنان

دکتر عمومی چطوره برم؟؟؟

تو حتی از خودت زیباتری...

این قرص خوردن که کلن اشتباهه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز مهمی نیست، بهم ریختگی پریود بعد از مصرف قرص اورژانسی طبیعیه. 

ولی شهرستانا هم دکتر زنان دارنا

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
چیز مهمی نیست، بهم ریختگی پریود بعد از مصرف قرص اورژانسی طبیعیه.  ولی شهرستانا هم دکتر زنان دا ...

من الان یجا اومدم ک فقط درمونگاه داره با یه دکتر عمومی

ببین عزیزم این خونریزی کاملا طبیعیه و نشون میده ک از بارداری جلوگیری کرده من پنجشنبه آخر پریودیم بود ...

خب اخه پریودی من ۱۱روز تا الان طول کشیده🥺