2777
2789
عنوان

عمل گوش

2142 بازدید | 28 پست

سلام من نزدیک به یک هفته است که عمل پرده گوش انجام دادم و گوشم نسبت به قبل یه مقدار جلوتر هست. نمیدونم طبیعی هست و به خاطر ورمی که داره اینجوریه یا نه؟😭😭😭

کسی بوده گوشش رو عمل کرده باشه؟ و اگه چیزی میدونه بهم بگه؟

فعلا ورم داره خوب میشه

میشه بپرسم چرا عمل کردید ،بخاطر عفونت؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرده گوشم پاره شده بود و عفونت داخلی گوش داشتم. وزوز گوش هم دارم که کلا دیوونم کرده. الان هم دیدم گو ...

وایی بعد عمل بهتری؟

عملش دردناک بود؟ کجای گوشتو برش زدن

واسه اینکه گوشت جلوعه نگران نباش ورمه

کاربری دست دونفره تاپیکای اولی مال من نیستن از ۳۰ ام فروردین  به بعد تاپیک ها برای منه🌸💜🌱
امیدوارم، وگرنه که بدبخت شدم اره عفونت داشت. 

قارچی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

وایی بعد عمل بهتری؟ عملش دردناک بود؟ کجای گوشتو برش زدن واسه اینکه گوشت جلوعه نگران نباش ورمه

عمل سختی نیست، بیهوش کردن، تقریبا ۱:۳۰عملم طول کشید، بعد یک ساعت هم مرخص شدم.

پشت گوش، جایی که گوش به سر وصل میشه.

عمل سختی نیست، بیهوش کردن، تقریبا ۱:۳۰عملم طول کشید، بعد یک ساعت هم مرخص شدم. پشت گوش، جایی که گوش ...

اها درستهه

کاربری دست دونفره تاپیکای اولی مال من نیستن از ۳۰ ام فروردین  به بعد تاپیک ها برای منه🌸💜🌱
برای من عفونت ماستوئیدی بود. عفونت استخوان گوش.

علائم خاصی داشت؟ اول عفونت ساده بود ؟ با عکس فهمیدی یا تشخیص دکتر ؟

علائم خاصی داشت؟ اول عفونت ساده بود ؟ با عکس فهمیدی یا تشخیص دکتر ؟

تقریبا یکساله درگیرشم. اولش گوشم خارش شدید داشت. بعد کم کم شروع به سوت گوش شد، شب و روز برام نذاشته. پیش چندتا دکتر رفتم نوار گوش گرفتم و ۴۰-۵۰درصد شنواییمو از دست دادم و برام ام‌ آر آی نوشت، مشخص شد که عفونت استخوان گوش دارم.

نظر خودم اینه که از موقعی که اومیکرون گرفتم اینجوری شدم

خواستم بگم که رفتم از دکتر پرسیدم که گوشم سمت جلو هست،  گفتن که تا دو ماه دیگه ورمش از بین میره و گوش به خالت طبیعی برمیگرده، و برای اینکه زودتر به حالت طبیعی برگرده، گفتن که میتونم هد بند بزنم روی گوشم. منم الان سه روزه که هد بند از جنس توری زدم(که هوا جریان داشته باشه). خدا رو شکر خیلی فرق کرده و داره به حالت طبیعی برمیگرده.

خواستم بگم که رفتم از دکتر پرسیدم که گوشم سمت جلو هست،  گفتن که تا دو ماه دیگه ورمش از بین میره ...

عزیزم از عمل گوشت راضی هستی؟ چند وقت بعد از عمل شنوایی گوشت برگشت؟ من دو هفته است عمل کردم اما گوشم کیپه و شاید ۵ درصد میشنوه خیلی ناراحتم. گوش منم جلو بود الان فک‌میکنم خیلی کمتر شده ممنون میشم اطلاعاتت رو‌در اختیارم بزاری من واقعا افسرده شدم از اینکه خیلی کم شده شنواییم

عزیزم از عمل گوشت راضی هستی؟ چند وقت بعد از عمل شنوایی گوشت برگشت؟ من دو هفته است عمل کردم اما گوشم ...

آره خدا رو شکر عمل گوشم خیلی خوبه، شنواییم برگشت و گوشمم دیگه اصلا به سمت جلو نیست. کیپ بودن گوش به خاطر اینه که بعد از عمل گوش، ماده تقریبا جامدی داخل گوش میریزن، این ماده کم کم از گوش خارج میشه. برای من نزدیک یک ماه طول کشید که ماده خارج بشه. 

نگران نباشین، کاملا خوب میشین.