2777
2789
عنوان

موهام زشته راه بدین خواهش نیکنم

529 بازدید | 10 پست

من تا 2 ساله پیش موهای پرپشت و موج دار و خرمایی داشتم جوری ک همه حسرت موهامو میخوردن و واقعن اصلا هیچ ماسکی نمیزدم بهشون هیچی

فک میکردم تا همیشه موهام همینجوری میمونن و خب چون داشتنشون انگار واسم بی اهمیت شده بود و خیالم از بابت موهام راحت بود

بخاطر همین همیشه موهامو با کش مو سفت می‌بستم و خیلی تند تند شونه میزدم و روزی 10 بار شونه میزدم موهامو و می‌بستم حالا موهام نصف شده و اصلااا رشدی نداره و حتی هر ماه نوک گیرشون میکنم انکار نه انگار اون موهای بلندم با نوک گیری کلا کوتاه شد و اصلا ریگ بلند نمیشه و نوک گیری هیچ تاثیری نداره رو رشدشون

موهام خیلی رفتن عقب جوری ک دیگ حتی روم نمیشه دم اسبی ببندم و همیشه موهامو میریزم روی صورتم

اصن وز شده موهام

دیگ حالت قشنگی نداره

خواهش میکنم اگ راهی دارین واسه درمانشون بگین

یا اگ ی محصول دارین ک خودتون استفاده کردین و نتیجه دیدین بگین لطفاااا

زینک بخور رشدشون خوب میشه، همیشه پایینشونو بعد حمام روغن نارگیل یا بادام یا آرگان بزن که موخوره نشه بخوای نوک گیری کنی.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا اینکه برین پی ار پی مو 

و اینکه دکتر پوست پمپ و دوم اینکه شامپوی ogxبنفش بگیرین استفاده کنید حتما 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

رزماری شنیدم واسه رشد مو خوبه تو آب بجوشونی بعد قبل حموم به موهات اسپری کنی

۱ ساعت قبل حموم هم روغن زیتون، نارگیل، رزماری اینا بزنی هم خوبه 

بعد ماسک مو هم بگیری تو حموم به ساقه موت بزنی گره ی موت کم می کنه و نرم میشه موت

به تغذیه ت بیشتر برس. قرص یونی زینک هم خوبه اما هر روز نخور  کلن مکمل ها ریادش کبد و کلیه رو اذیت میکنه. یه چکاب هم برو  شاید کم خونی داشته باشی. واسه بهبود گردش خونت هم ورزش و پیاده روی عالیه عزیزم. بخشیش هم به خاطر همون بستن و شونه زدن زیاده. استرس هم به موهات آسیب میرسونه.