2777
2789
عنوان

ژل لب و ورم بعدش😫

1347 بازدید | 19 پست

بچه ها من ديروز ژل لب تزريق كردم گفتن ٠/٥ccالان بزنم ٠/٥ccبعد يك ماه،ميخواستم خيلي طبيعي بشه براي همين حجم كم انتخاب كردم ولي الان  احساس ميكنم خيلي لبم بزرگه بعد چندروز خوب ميشه؟😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ بعد چند وقت؟و اينكه احساس ميكنم فرم درست حسابي نداره درست ميشه؟

تا یکماه اول خیلی ورم داره میخوابه ورمش ممکنه اولش کمی نامتقارن باشه که درست میشه اگه بعد چند هفته نشد برو پیش دکترت 

دستکاریشم نکن 

تا یکماه اول خیلی ورم داره میخوابه ورمش ممکنه اولش کمی نامتقارن باشه که درست میشه اگه بعد چند هفته ن ...

به نظرتون يك سي سي طبيعي ميشه؟من ديدم الان انقدر بزرگه گفتم برنگردم كه ٠/٥ سي سي ديگرو بزنم الان ٠/٥سي سي زدم فقط اينجوريه

به نظرتون يك سي سي طبيعي ميشه؟من ديدم الان انقدر بزرگه گفتم برنگردم كه ٠/٥ سي سي ديگرو بزنم الان ٠/٥ ...

من یک سی سی میزنم همیشه برای اولین بار که زدم پشیمون شده بودم ولی ورمش خوابید و خیلی طبیعی هستش قرص آناهیل حتما بخور زودتر خوب میشه

من یک سی سی میزنم همیشه برای اولین بار که زدم پشیمون شده بودم ولی ورمش خوابید و خیلی طبیعی هستش قرص ...

اتفاقا قرص اناهيل هم بهم داده ببخشيد عزيزم شما هر چند وقت يكبار ميرين براي ترميم؟

تو انجام دادي؟بعدش قشنگ شد؟پشيمون نيستي

آره من لبام باریک بود دفعه اول یه سی سی زدم روزای اول ورمش  خیلی زیاد بود ولی بعد سه روز ورمش خوابید  ماه بعدش رفتم واسه ترمیم یه سی سی دیگه زدم  الان دوباره بعد شش ماه باید برم دوباره یه سی سی دیگه بزنم. نه پشیمون نیستم تازه میگم کاش زودتر رفته بودم