2777
2789
عنوان

شوهرم با همکاراش رفته گردش...

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 30 پست
😭😭😭 اعصابم ازدستش خورده

با نیش باز وارد خونه ک شد😕

با کمال خونسردی دو شقش کن از وسط  تا مغز  استخوانش درک کنه کار درستی نکرده

بیشترشون خودشونو میزنن به نفهمی که عارعععع://

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتر. اصلا با همکار صمیمی نشید. بری که داستان کشیده بشه ب رفتوآمد خانوادگی! مگه هرجا شوهرت رفت تو هم ...

خب وقتی اون همکارش خانمش هست چرا من نباشم...

اصلا چرا این باید ازاین وسط مسافرکشی کنه..

من هم از لحاظ شغلی از پرستیز اجتماعی هم قیافه از شوهرم بهنرم ولی بااین کارش اعصابم ازش خورده

من بودم دیگه باهاش حرف نمیزدم  توام میتونی بادوستات برو گردش وبهش بگو شوهراشون بودن باچندتا پسر مجرد  توام خسته  بودی نگفتم بیای

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
اره دقیقا 

یجوری زهرمارش کن دیگ هوس گردش مختلط تنهایی نکن🤷‍♀️

ماچ به کلت😐❤

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
خب وقتی اون همکارش خانمش هست چرا من نباشم... اصلا چرا این باید ازاین وسط مسافرکشی کنه.. من هم از ل ...

مگه باید سرهرچی اعصابتو خرد کنی!؟ چکارش داری حالا یبارم اینکارو کنه اگه هر هفته بود اعصابت خرد میشد طبیعی بود. بعدم خانم دوست شوهرتو ببینی که چی!؟ که شمارتو بگیره و سیریش بشه و بعدم پای رفتوآمدش باز بشه!