2777
2789
عنوان

جوری دلم شکسته که صداش تا ناکجاآباد رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 45 پست
خانواده شوهر دخالت هاشون بی احترامی هاشون.. خیانت های شوهرم با فامیل نزدیک خدایا کاش یه بار ثابت کنی ...

بدم میاد از خود مهریونم

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقده تو منی به خاطر سرکوفتای پدر و مادرم که ۲۷ سالت شد و ازدواج نکردی ازدواج کردم اینم از خاندان شو ...

تو یاز 27سالگی

من 19سالگی

بدم میاد از خود مهریونم

من دیگ احساسی ب هیچکس ندارم بمیرن هم برام عادی هست دلی ندارم ک ناراحت بشم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
عزیزدلم همه درد دارن  قربونت برم اگه بدونی تو غربت تک و‌تنها با یه شوهر مریض اونم نه معمولی بی ...

من ناراحتم از این همه محبت که فروختند منو

پشت سرم گفتند همه چی

دل ندارم خواهر... کسی رو ندارم خواهر کی بشع همدم من خواهر

من بگم خانواده شوهر چیکار کردن بامن  عروسیم نیومده.پدرشوهرم به شوهرم تهمت های بدی زدبه ناحق که منم تحت تاثیرقراردا.سرفوت بابام نبودن.توغمهام نبودن.توشادیام نبودن.سه تابچه بدنیا آوردن نبودن.بچه اخرهرسه تاجاری حامله بودیم مادرشوهرش ملاقات اونارفت پیشم نیومد.خواهرشوهرمازدواج کرد من گفت جهازشوبدعه کمکش کن بقیه داداشش هیچ.من خیلی ضرببه دیدم ازشون توسن چهارده سالگی عقدموبستن.بس کن خواهر من چقدرمهمشون کردی

من بگم خانواده شوهر چیکار کردن بامن    عروسیم نیومده.پدرشوهرم به شوهرم تهمت های بدی زدبه ن ...

منم همیشه بی عزتم کردن

من ناراحتم از این همه محبت که فروختند منو پشت سرم گفتند همه چی

عزیزکم برا دل خودت محبت کن برا آرامش روحت بی خیال حرف ها باش همیشه کسانی هستند که پشت سر حرف بزنن من وقتی کسی پشت سرم حرف می زنه دلم به حالش می سوزه چون بیچاره ست چون دنیاش کوچیکه 

بسپار بخدا دنیا و دلت رو بزرگ کن اون هایی هم که پشت سر حرف می زنن بوقتش جوابشو روزگار بهشون میده 

من خیلی کنایه و نیش زبون بهم زدن چه تو رو چه پشت سر فقط سکوت کردم نیمه شب ها گریه می کردم یوقتی به خودم اومدم دیدم اونا بیچاره ن و چه حیفه اشکای منه حیف حیف حیف اشکایی که برا حرف آدم هایی ریختم که دنیاشون کوچیکه حیف اشکی که برا این دنیا ریختم و شیطان چه استفاده هایی که نکرد از ضعف و ناامیدیم ولی الان قوی شدم ارزش خودمو پیدا کردم 

عزیزکم برا دل خودت محبت کن برا آرامش روحت بی خیال حرف ها باش همیشه کسانی هستند که پشت سر حرف بزنن من ...

کاش منم راحت میشدم 

چطوری جمعش کنم من‌.. اخه چطور بتونم جمع کنم خطاهامو

به مرور زمان یادت میره و دیگه سعی کن بهش فکر نکنی...خودتم سرزنش نکن...کاری که شده...بعدش مهمه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
کاش منم راحت میشدم 

می تونی بخداوندی خدا می تونی فقط نباید ضعیف باشه اعتماد به نفس داشته باش بخدا توکل کن قوی باش 

ببین کوچکترین حرفی که بهم زدن این بود کوچکترینشا تو روی خودم که زن اول گله زن دوم خله زن سوم ببخشید گهه 

من شوهرم مریض بود مریض عصبی دو ازدواج ناموفق داشت من دختر بود حتی دوست پسرم نداشتم سر خوابی که دیدم دو سال جنگیدم با خانواده که قبول کنن از همه چی هم گذشتم برا همه چی کوتاه اومدم نه جشنی نه خریدی نه هیچی 

آخرم این حرف رو شنیدم با این که کلی با بیماری همسرم جنگیدم کلی سختی کشیدم کلی دردکشیدم تو غربت تو تنهایی 

ولی بازهم خداروشکر 

همیشه پناهم خدا بود و خلوت دونفره باهاش

می تونی بخداوندی خدا می تونی فقط نباید ضعیف باشه اعتماد به نفس داشته باش بخدا توکل کن قوی باش  ...

منم اصلا نباید عروس اسن خانواده میشدم

ولی شدم و پشیمونم 

منم اصلا نباید عروس اسن خانواده میشدم ولی شدم و پشیمونم 

زندگی همینه اصلا من تو ذهنم نمی گنجید با این شرایط ها ازدواج کنم ولی خواست خدا بود و شد 

برا شما هم شده و حتما رسالتی دارید 

اگه همسرت خوبی هم داره گور بابای حرف و حدیث یه مشت خاله زنک حقیر 

به خودت و زندگیت برس نزار شادی و شور و شوق رو ازت بگیرن انقد مشغله برا خودت ایجاد کن که کوچکترین زمانی برای فکر کردن به حرف و‌ حدیثا نداشته باشی بزار انسان های کوچیک تو دنیای کوچیک خودشون غوطه ور باشن ولی نزار تو رو هم غرق خودشون کنن 

یه زمانی مثل من متوجه می شی که حسرت اشکایی که ریختی رو می خوری 

قوی باش 

یادت باش شیطان برای دست ها و پا ها و افکار بیکار کار فراهم می کنه و آلوده شون می کنه

تو‌عزیزدل خدایی پس پیش خودت عزیز باشه برا خودت نه دیگران