2777
2789

امشب تولد خواهرمه میخوان بیان خونه من منم سروبدنم دردمیکنه باید بلندشم خونه تمیز کنم تزیین کنم چیکار کنم چی بخورم سریع خوب شم😪😪😪

اگه بگم نیاین بنظرتون زشته؟؟

وا اگه مریضی اونام مریض میکنی خب نکن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه زشتی داره؟؟ بگو من حالم خوب نیست فردا یا یه روز دیگه بیاید

نهایتش یه ژلوفن بخور و یکمم استراحت کن پاشو کاراتو انجام بده

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

عزیزم خونه خودشون باید جشن بگیرن 

خیلی رک بگو من مسائد نیستم خونه خودتون بگیرین

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

زشت که نیست ولی خب پاشو یه مسکن بخور برو یه دوش بگیر به کارای خونت برس تزئین و اینا هم نمیخواد تونستی یه کیک کوچیک درست کن و ژله بگیر و ی شام خوشمزه درست کن حالتم عوض میشه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

چرا باید تولد یه نفر دیگه رو بدون هماهنگی قبلی خونه کسی دیگه بگیرند

خیلی محترمانه زنگ بزن بگو من واقعا  بدن درد دارم اگر خودتون میاید همه کارا رو بکنید من استراحت کنم تا برای مراسم سرحال باشم تشریف بیارید وگرنه باشه یا برای روز دیگه یا یه جای دیگه بگیرید 

نه چه زشتی داره؟؟ بگو من حالم خوب نیست فردا یا یه روز دیگه بیاید نهایتش یه ژلوفن بخور و یکمم استراح ...

صبح خوردم الان کله بدنم عرق کرده حس میکنم دارم میمیررررممم ایناهاهم نزدیکن همین الان زنگ زدن😭😭