لعنت به این گرونیا. اصلا پول تو حسابم نمی مونه. هیچی هم نمیخرما ولی پولم تموم میشه. یه بستنی واسه بچه و اسنپ و چهار تا خرت و پرت تا دهم ماه پول کارتم تموم میه بقیه شو باید گدایی کنم. 🤦♀️🤦♀️کیا مثل منن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بخاطر همین بدبختی میخوام برم چندروز خونه پدرم بااینکه خودشون بدبختن ولی بخدا دیگه حتی چیزی نیست براخوردن باید برم شهرمادرم به اوناپناه بیارم😔
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
دیشب شوهرم بخشی از حقوقشو گرفت رفتیم برا دخترم یه روروک، دو تا تیکه لباس و کلاه، ی پستونک غذایی گرفتیم دو وخورده ای پرید رفت. مثلا میخواستیم میوه هم بخریم بعد میدونی قسمت سوزاننده کجاس؟ اینکه روروک ی تومن بود یکو خورده ای اون سه تا لباس ی وجبی بودن😐
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡