2777
2789
عنوان

پیشنهاد برای اسم دختر😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه. بعد برم ببینم معنیش چیه. من همش فکر میکردم اسم پسره

اسم پسره به معنی امید و ارزو

هیرو هم قشنگه بهرنظرم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اسم پسره به معنی امید و ارزو هیرو هم قشنگه بهرنظرم

منم اسم پسر شنیده بودم اینو. هیرو نشنیدم تا حالا🤔

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

منم اسم پسر شنیده بودم اینو. هیرو نشنیدم تا حالا🤔

سلام عزیزم من قبلا توتاپیک مامانای آذر ماهی بودم وشما را میشناسم دیدم که باردارین مبارک باشه ،بارداریتون ناخواسته بود ؟منم تاریخ پریودیم فکر کنم سوم باشه ولی ۲۵ ببخشید یه ترشح خونی داشتم همش احساس میکنم باردار شدم 

سلام عزیزم من قبلا توتاپیک مامانای آذر ماهی بودم وشما را میشناسم دیدم که باردارین مبارک باشه ،باردار ...

سلام گلم❤ممنون عزیزم🥰 منم پسرم آذر ماهیه ۲۲آذر. اصلا فعلا به بچه دوم فکر نمیکردم. ولی خواست خدا بود.من چون تنبلی تخمدان داشتم و سابقه عقب انداختن زیاد داشتم اصلا شک نکردم. فکر کنم ۶هفته اینا بود متوجه شدم باردارم

اگه چند روز عقب افتاده و همیشه منظم بودی یه تست بزن. ولی من تو هیچکدوم لک لانه گزینی و این چیزا ندیدم. انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد❤❤

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤