2777
2789

من 34 سالمه 

پارسال قندم رفت بالا ناشتام 140 تا 126بود ودوساعته 170 وای وان سی 5/9

الان با دارو ورژیم ناشتا 85.دوساعته 118 وای وان سی 6/8هست.... 

تا چند سال میتونم با دیابت بدون مشکل وعوارض زندگی کنم... 

هر چند به خاطر رژیم 20 کیلو کم کردم وخیلی لاغر شدم.... اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین... 

تا اخر عمرت اگه حواست باشه

دیابت نوع دو بدی اش اینه که قبل متوجه شدن اسیب به قلب و کبد و کلیه و چشم میزنه وگرنه اگر حواست باشه هیچی نمیشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا عمر داری نباید شیرینی بخوری  مثلا چایی رو با قندو شیرینی جات نخور به جاش با توت خشک یا خرما خشک بخور 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

مادر من ۲۵ ساله دیابت داره 

تا الان هیچ کدوم از عوارضشو نداشته هم چشماش سالمه هم کلیه و ... 

ولی هم غذا رو رعایت می کنه 

هم ورزش هم دارو هارو مرتب استفاده می کنه 

الان قندش از یک ادم عادی تنظیم تره

اگه رژیم رو رعایت کنید و قندتون رو تو محدوده طبیعی نگه دارید تقریبا زندگی نرمالی خواهید داشت همیشه 

البته مثلا توسنین خیلی بالا مثلا بالای ۷۰ اینا ممکنه ریسکتون برای یسری از بیماری ها بالاتر از بقیه باشه

تا اخر عمر اگر رعایت کنی دیابت بخاطر سبک اشتباه تغذیه و استرس میاد اینا رو کنترل کن چرا نگرانی عزیزم؟  شما جوونی من دور از جون شما مادربزرگم وقتی فهمید که قندش ۴۰۰بود و زده بود چشمش بازم ۲۰سال  با رعایت زندگی کرد شما بموقع فهمیدی با رعایت هیچ فرقی با دیگران نداری 

تا عمر داری نباید شیرینی بخوری  مثلا چایی رو با قندو شیرینی جات نخور به جاش با توت خشک یا خرما ...

لطفا اشتباه راهنمایی نکنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عالی هستی دیگه چ مشکلی داری؟ انشالله ۱۲۰ سال سالم سالم زنده هستی

تو یه سال 20 کیلو کم کردم وخیلی لاغر شدم... رژیم باید همیشه باشی سخته... استرس هم دارم که نکنه عوارضش رو بگیرم... از لاغریش بدم میاد

اونا رو چک کردم موقع تشخیص خدا رو شکر مشکلی نبود... 

پس خدا رو شکر

منم دیابتیک هستم 

اتفاقا چون بدنمون رو ول نکردیم و پایش میکینم بهتره

تا اخر عمرت اگه حواست باشه دیابت نوع دو بدی اش اینه که قبل متوجه شدن اسیب به قلب و کبد و کلیه و چشم ...

وای من همسرم دیابت داره خیلی هم پرخوری داره حالا براش قند رژیمی نبات رژیمی و هرچی بگی رژیمی گرفتم ولی کلا پرخوره