2777
2789
عنوان

همونم که بچم زردیش ۲۴ بود بیایننن

373 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها  بچم از ۲۴ ب ۲۰ و فرداش به ۱۴ و دیروز به ۶ رسید که مرخص شد شکر خدا اما الان از دریوز اوردمش حس میکنم  رنکش به قشنگی دیروز نیست و یکم حالت زردی داره... چون خونمون هم ناسازگاری داره احتمال برگشت داره... بعد خیلی سره و اصلا بیدار نمیشه و گربه هم مگه اینکه خیلیی خیلی اذیت بشه میکنه نمیدونم دلیلشو  نوزادم نارس۳۵ هفته و الان ۷ روزشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ برگرده ۱ ۲ درجه دیگ یدفعه رو هزار ک نمیره نترس

عزیزم ناراحتی بچه ساکته کسی پیشت نیست تجربه داشته باشه

من فقط تجربه نگهداریشو دارم اصلا درمورد زدی هیچی نمیدونم

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
خب ازمایش میگیرن بخدا انقد ازش خون گرفتن خون نداشت دیروز برای ازمایشش

با این دستگاههای تفنگی مگه نمیبینن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ببرش دكتر ،زردي خيلي مهمه بچه هم نارس بوده خیلی مواظبت میخواد

عزیزم خب بازم خون میگیرن خون نداشت دیروز برا اخرین ازمایشش خیلی دلم براش میسوزه.. دیروز رسیده بود شش حسم میگه الان ده هست اینطوری باشه باید کلا بره دستگاه

اگ برگرده ۱ ۲ درجه دیگ یدفعه رو هزار ک نمیره نترس عزیزم ناراحتی بچه ساکته کسی پیشت نیست تجربه داشته ...

گلم ۶ درجه بود وگفتن دیگه عادیه ولی مواظب باید خیلی باشم که دوباره بر نگرده خب همش شیریش میدم و گرمش هم نمیزارم باشه دیگه غیر از این کاری از دستم بر نمیاد خیلی خوابالوه به زور شیر میخوره  اونم تو خواب.. نه کسی نیست پیشم 😔

عزیزم منم بچم یکماهشه بچه منم زردی روی ۱۷ بود خیلیم بیحال بود بچم اول توبیمارستان بستری بود بعد ک بهترشد دستگاه کرایه کردیم اوردیم خونه دیگ کم کم زردی اومد پاایین ناراحت نباش خوب میشه بچه منم خیلی بیحال بود

مرتب شیر بده بهش دکتر بچم میگف فقط مرتب بهش شیر بدین ک بچه مدفوع کنه دیگ خوب میشه

گلم ۶ درجه بود وگفتن دیگه عادیه ولی مواظب باید خیلی باشم که دوباره بر نگرده خب همش شیریش میدم و گرمش ...

اوف دست تنها بودن سخته 

شیر خشک نداری روزی یبار بده بهش 

باور کن خابالو خوبه گریه کنه چون تنهایی  خسته میشی

یکسره شیر میخوره ک عالیه خدا نگهدارشه نترس

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
نه کاش با اونا بود هر دفعه خون میگرفتن کلی میبردن ازمایشگاه

اخی عزیزم غصه نخور بعدم عادی بچه خواب باشه هزیزم بچت ۷ روزشه بچه باید ۲۰ ساعت بخوابع نگران اینجور چیزا نباش فقط مرتب شیر بده بهش 

بچه من دستاش سوراخ سوراخ بود بس خون گرفتن ازش بخدا دستاش سیاه شده بودن