سلام بچه ها بچم از ۲۴ ب ۲۰ و فرداش به ۱۴ و دیروز به ۶ رسید که مرخص شد شکر خدا اما الان از دریوز اوردمش حس میکنم رنکش به قشنگی دیروز نیست و یکم حالت زردی داره... چون خونمون هم ناسازگاری داره احتمال برگشت داره... بعد خیلی سره و اصلا بیدار نمیشه و گربه هم مگه اینکه خیلیی خیلی اذیت بشه میکنه نمیدونم دلیلشو نوزادم نارس۳۵ هفته و الان ۷ روزشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگ برگرده ۱ ۲ درجه دیگ یدفعه رو هزار ک نمیره نترس عزیزم ناراحتی بچه ساکته کسی پیشت نیست تجربه داشته ...
گلم ۶ درجه بود وگفتن دیگه عادیه ولی مواظب باید خیلی باشم که دوباره بر نگرده خب همش شیریش میدم و گرمش هم نمیزارم باشه دیگه غیر از این کاری از دستم بر نمیاد خیلی خوابالوه به زور شیر میخوره اونم تو خواب.. نه کسی نیست پیشم 😔
عزیزم منم بچم یکماهشه بچه منم زردی روی ۱۷ بود خیلیم بیحال بود بچم اول توبیمارستان بستری بود بعد ک بهترشد دستگاه کرایه کردیم اوردیم خونه دیگ کم کم زردی اومد پاایین ناراحت نباش خوب میشه بچه منم خیلی بیحال بود
مرتب شیر بده بهش دکتر بچم میگف فقط مرتب بهش شیر بدین ک بچه مدفوع کنه دیگ خوب میشه