2777
2789
عنوان

دیشب موهامو رنگ کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 85 پست

حواست باشه سری بعد باز دکلره کنه موهات میریزه پایین همش بجای اینکار برو موهاتو پروتئینه کن یکم جوون بگیره رنگشم یه درجه روشن تر میشه قشنگ میتونی چند ماهی به موهات استراحت بدی بعد مجدد برو رنگ کم

زیاد سخت نگیر هیچ چی اونجوری که دلت میخواد اتفاق نمی افته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهای شما قشنگه ..من خوشم اومد

عید گذاشتم این رنگو بنظرتون نیاز به شارژ مجدد داره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
فک کنم الکی هس.. اخه مگه میشه .. مگه داریم ... بلانسبت مگه ارایشگرتون خر فرض کرده طرف رو؟؟کاملا گند ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
بیشتر انگار پفه  نمی‌دونم خیلی وقته آرایشگاه نرفتم

آره چیزی نزدم که رنگش تو عکس واضح بیفته، گفتم شاید ماسک مو برنم، درصد افتضاحیش دیده نشه

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
خوبه عزیزم مبارکه

مرسی گلم 

عید گذاشتم بنظرتون نیاز به شارژ مجدد داره یا خوبه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
و این چیزیه که آرایشگر تحویلم داده https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۵۱۱_۰۸۲۳۴۱_yxk.jpg

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بزار ریشه اش بیشتر در بیاد بعد رنگساژ مجدد کن ..‌‌‌‌‌‌‌‌لایته ..قشنگ درآورده 😉 

من همیشه تیره میذاشتم این دفعه که این رنگ و گذاشتم همه خوششون اومده بود کلا چهرم تغییر کرده بود 

پس صبر میکنم تا یکم بیشتر در بیاد بعد میرم

خوبه هنوز ولی دوست داری میتونی رنگساژ بزاری باز

صبر میکنم یکم ریشه ها بیشتر در بیاد بعد میرم 

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۳۱۹_۱۷۵۵۳۹_lm4q.jpg این برا عیده

بگین از بین این و سال قبل کدوم بهتره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷